2777
2789
عنوان

دلم گرفته

147 بازدید | 27 پست

مستاجریم و واقعا پول زور باید بدی ، بعضیا رو میبینم خونه از خودشون بچه دوم  وسوم رو میارن با راحتی ، منم واقعا نمیتونم به بچه دوم فکر کنم وهرروز باید حساب کتاب کنم تا آخر برج هم چیزی نمی مونه ناشکری نمی کنم ،دردودله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خدا نبود که زنده نبودم فقط به امید خودش نفس میکشم

به امید خدا خونه دار میشی گلم دنیا دوروزه ناراحت نباش

یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد              همیشه برکت

هعی خاعر چی بگم منم امشب غصه عالم تو دلمه 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
اگه خدا نبود که زنده نبودم فقط به امید خودش نفس میکشم

خوشبختی سراغ کسانی می‌رود که بلدند بخندند.این زندگی نیست که زیباست.این ما هستیم که زندگی را زیبا یا زشت می‌بینیم.دنبال رسیدن به یک خوشبختی بی نقص نباشید.از چیز های کوچک زندگی لذت ببرید.اگر آن ها را کنار هم بگذارید،می‌توانید کل مسیر را با خوشحالی طی کنید.

📔کمی قبل از خوشبختی

انیس لودیگ

یه صلوات برام بفرست زندگیم رو به راه بشه ممنونتم ( : ♥️ همیشه عشق باشد              همیشه برکت