2777
2789
عنوان

بیمه آسیا برای دندون پزشکی

3527 بازدید | 13 پست

بچهها کسی بیمه آسیا هست؟از هزینه دندون پزشکی طرف قرارداد بیمه خبر داره؟

من بیمه تکمیلی آسیا هستم.امروز رفتم مطب خصوصی ولی دکترش طرف قرارداد با بیمه یود .یه عصب کشی انجام دادم با یه پر کردنی .۴۰۰هزار ت من پرداخت کردم و گفت بقیه رو بیمه میده .مگه تکمیلی نباید کل هزینه رو بده؟؟

ماه قبل هم رفتم ازمایش کل دادم.پزشک خانواده برام ازمایش نوشت ولی ازمایشگاه از ۴۰۰هزار تومن پول ازمایش فقط ۷۰تومن رو از رو بیمه کم کرد .بقیه رو خودم دادم ...

دقیقا این بیمه چجوریه اخه😖😖😖😖

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
۳
1
33%
۴
2
66%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم خداروشکر کن که دکترت طرف قرارداد بوده 400 دادی

اگر کل هزینه رو ازت میگرفت دکتر ، بعدا بیمه نصفشو بهت برمیگردوند

ولی در کل طرف قرارداد بیمه بری کارت رو انجام بدی خیلیییییی به صرفه تره تا جایی بری که خودت کل هزینه رو بخوای بدی بعدا از بیمه بخوای بگیری 

نمیده که

بستگی داره به قراردادی که بیمه با شما داره که تا چه سقفی هزینه میده و فرانشیز چقدر باشه برای ما هم اسیا هستش فرانشیز ده درصد و همه هزینه ها بدون سقف به جر دندون که ۷تومن

فرانشیز داره بیمه ، یعنی سهم بیمار من بیمه آسیا هستم ، اصلا راضی نیستم فرانشیزش بالاست من 9 میلیو ...

سالانه خداتومن میگیره از ما بعد موقع دکتر میشه این مدلی .منم اسفند دندون عقلی ک هیچکدوم از دکترای طرف قرارراد نتونستن جراحیش کنن رفتم پیش فوق تخصص فک .گفتن نامه بیار پول میدیم.من سه میلیون فقط ب دکتر دادم برای جراحی.۴۰۰تومن پول عکس فکم شد .کلا ۸۰۰تومن دادن😑قبلا پارسیان بودیم خیلی خوب بود .۸۰درصد پولو میداد 

بستگی داره به قراردادی که بیمه با شما داره که تا چه سقفی هزینه میده و فرانشیز چقدر باشه برای ما هم ا ...

کلا گفتن نفری ۵تومن .میخای ۵ت رو برا دندون خرج کن .میخای برو کارای دیگه بکن .تا ۵ت سقف دندون هست 

سالانه خداتومن میگیره از ما بعد موقع دکتر میشه این مدلی .منم اسفند دندون عقلی ک هیچکدوم از دکترای طر ...

بیمه جایی نمیخوابه که آب بره زیرش

خوب میچاپن ملت رو

موقع هزینه دادن جونشون درمیاد

کلی از سر و ته هزینه ها میزنن میگن ما برا خودمون تعرفه داریم طبق تعرفه حساب میکنیم

اون آزمایشگاه هم که رفتی طرف قرارداد بیمه آسیا نبوده که فقط سهم بیمه تامین اجتماعی رو کم کرده مابقی ...

چرا بود .طرف قراردمون بود .گفت متخصص باید برات بنویسه .دکتر عمومی قبول نمیکنیم .درصورتی ک دوستامون با بیمه های دیگه و تجویز دکتر عمومی رایگان ازمایش دادن 

کلا گفتن نفری ۵تومن .میخای ۵ت رو برا دندون خرج کن .میخای برو کارای دیگه بکن .تا ۵ت سقف دندون هست&nbs ...

پس اندازه سقف بیمه ات پول میدن بیشتر که نمیدن قراردادشون همین بوده

بیمه جایی نمیخوابه که آب بره زیرش خوب میچاپن ملت رو موقع هزینه دادن جونشون درمیاد کلی از سر و ته ...

نمیدونستم بیمه آسیا انقدر عذاب میده 

هرگز بیمه نمیکردم .پارسیان اصلا اذیت نکرد .خیلی راحت پولارو برگشت میزد 

چرا بود .طرف قراردمون بود .گفت متخصص باید برات بنویسه .دکتر عمومی قبول نمیکنیم .درصورتی ک دوستامون ب ...

آهااااا

پس ایراد بنی اسرائیلی گرفته

دکتر دکتره

شاید همون دکتر عمومی تشخیصش از صدتا متخصص بهتر باشه