2777
2789
عنوان

شک شوهر

363 بازدید | 17 پست

سلام دوستان تورو خدا جواب بدید بگید چیکار کنم 

من واقعا خیلی به شوهرم وفادارم نمیدونم خدا چرا بامن اینکارارو میکنه 

من امروز رفتم آرایشگاه یه ساعت کار داشتم بعدش با ماشین رفتم خونه مادربزرگم شوهرمم میدونست در جریان بود از ساعت 2رفتم خونه مادربزرگم تا 6ماشینم پارک کردم ساعت 6شوهرم زنگ زده کجا بودی گفتم خونه مادربزرگم دارم میرم خونه گفت اس جریمه اومده یه جای دیگه ساعت 5گفتم والا من خونه بودم باورنمیکنی برو خونه مادربزرگم بپرس گفت باشه خدافظ الان پیام داده یه اتفاقایی داره میوفته مخم سوت کشیده یکی اشتباهی زنگ میزنه خونه اس جریمه میاد دقیقا ماشین خودمون صدای ویبره گوشی میاد تو خونه و از این چیزا نمیدونم چیکار کنم باور کنه خواهش میکنم راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش ما خونه بودیم ماشین دم در جریمه اومد ی شهر دیگه...بعدم دست پیش بگیر بگو ثابت کن اگر ثابت نکردی دیگ فکر منم نکن...زندگی با شک تردید هیچ فایده نداره

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
صدای ویبرہ کہ تو خونہ ھای آپارتمانی طبیعیہ  جریمہ ھم یا الکی میگہ یا اشتباھی میاد گاھی

چرا صدای ویبره طبیعیه؟ 

نه دروغ نگفت واقعا اومده ولی میگه من 10سال ماشین دارم تاحالا نشده اس اشتباهی بیاد الان شک کرده به من 

چند روز پیش ما خونه بودیم ماشین دم در جریمه اومد ی شهر دیگه...بعدم دست پیش بگیر بگو ثابت کن اگر ثابت ...

منم گفتم گفتم فردا میری دنبالش ثابت میکنی اگه ثابت نکردی من اون ساعت اونجا بودم تمومه همه چیز 

چرا صدای ویبره طبیعیه؟  نه دروغ نگفت واقعا اومده ولی میگه من 10سال ماشین دارم تاحالا نشده اس ا ...

چون منم قبلا خونم اپارتمانی بود ھمیشہ صدای ویبرہ گوشی طبقہ بالایی تو خونمون بود ۔

خب اینکہ یہ بار اشتباہ ای جریمہ بیاد ھم دور از ذھن نیست ۔

و حتما بگو پیگیری کنہ کہ بفھمہ ریگی بہ کفشت نیست ۔ 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
چون منم قبلا خونم اپارتمانی بود ھمیشہ صدای ویبرہ گوشی طبقہ بالایی تو خونمون بود ۔ خب اینکہ یہ بار ا ...

گفتم برو هرکاری میخوای بکن ولی حق نداره تا هنوز ثابت نشده به من شک کنه و تهمت بزنه