2777
2789
عنوان

بیاید بگین حق با کیه

354 بازدید | 19 پست

ما جمعه اساس کشی دارم منم از امروز میخام وسایلامو آروم آروم جمع کنم ،اونایی که لازم نیستنو ،شوهرم شاکی شده چخبرته از الان چرا شلوغمون میکنی و فلان تو کار بلد نیستی ،همش یه ساعته جمع میشه ،آخه یعنی چی ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو آخه ۱ ساعته😑😑😑😑

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوب کردی اثاث رو جمع کردی

این فکر کرده مثل خونواده دهاتیش همه چیو شلوق پلوق میریزم توو ماشین

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
حق با توئه. آدم چرا به خودش فشار بیاره 

همونو بگو مخصوصا که باردارم هستم

خب پس عزیزم بهش بگو تو که کار بلدی و منم باردارم پاشو یک ساعته همین الان جمعش کن

میگه پنجشنبه همشو جمع میکنم