2777
2789
عنوان

ایفون ۱۴

907 بازدید | 20 پست

یه سوال؟؟؟ چطوری الان تقریبا همممههههه ایفون ۱۱ به بالا دارن؟ مگه همه باهم فقیر نشدیم؟ پس چرا من هنوز گوشی ۴ سال پیشم دستمه😑😂

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه ساله دارمش، خیلی با مرامه! کلی ازش موقع شارژ شدن استفاده کردم☝️🥺

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

کی گفته ۱۱ دارن همه

الانننن هممه دوستای قدیمی و جدیدم تقریبا ایفون دارن همشونم یهویی خریدن یعنی طی ۶ ماه اخیر همه ایفون دار شدن با این هنه تورم و گرونی من که واقعا موندم چرا ما توان خریدشو نداریم؟🤔😐😂

متأهل و متعهد و عاشق همسرم هستم آقایون هول و زشت و بی شخصیت سایت اینقدر درخواست دوستی ندید انگلای جامعه، مرسی اه🤬🤬🤬

منم سه ساله دارمش، خیلی با مرامه! کلی ازش موقع شارژ شدن استفاده کردم☝️🥺

ولی همون موقع هم ارزون خریدمش

•رنگین کمون• یه زمانی قشنگ بود تا اینکه یه عده از افراد اختلال دار خودخواه° ازش سواستفاده کردن.

مسئله اینه که هر فردی ارزش گذاریش برای خرج کرد متفاوته.

من امسال برای هدیه ی کنکور به جای آیفون 13 پرو گوشی  a73 خریدم. به جاش با بقیش طلا گفتم مامان و بابام برام بخرن😊

حالا شاید یکی به طلا علاقه نداشته باشه و لوازم الکترونیکی خاص براش مهم تر باشه.

♡ G‌od wants it ♡
یبار تو بی ار تی یکی دیدم ایفون دسش بود میخاسم برم بهش بگم ززززن به خودت بیا تو حداقل کمتر اسنپ و ما ...

وای دقیقا با ایفون ۱۳ دیکه اتوبوس سوار نشو لعنتو😂 شایدم همین کاراشونو کردن ک پولدار شدن یا شایدم ایفونش فیک بوده

نگران نباش من گوشیم آیفون ۷ هست

دلیل اینکه همه گوشی گرون دستشونه بخاطر اینه که پول جمع کردن ماشین بخرن اما چون ماشین گرون شد و پولشون به ماشین نرسیده رفتن جاش گوشی خریدن

اونایی که ماشین خوب دارن هم کسایی هستن که می خواستن واسه خونه اقدام کنن اما پولشون به خونه نرسیده

مسئله اینه که هر فردی ارزش گذاریش برای خرج کرد متفاوته. من امسال برای هدیه ی کنکور به جای آیفون 13 ...

اره اینم حرفیه ولی من اصلا حاصر نیستم طلاهامو بدم گوشی ایفون🙄😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز