2777
2789

همسر من تو یه شرکت کار میکنه یه هفته شیفتش روز یه هفته شب یه هفته بعدازظهر

اما هیچوقت منظم نمیره یعنی سر یه ساعت مشخص بره و سر یه ساعت مشخص بیاد.

مثلا وقتایی که شیفتش بعدازظهر بجای ساعت ۴ که وقت رفتنش ساعت ۱۲ میره و میگه میرم اضافه کاری چون فلان همکارم نمیاد دستگاهش خالی میرم بجاش.

یا مثلا وقتی شیفت روز،بجاش شب میره از اونورم جای اینکه ۸ صبح بیاد تا ۱۲ ظهر میمونه سرکار.

من اوایل خیلی ناراحت این موضوع بودم با اینکه شغلش آزاد نیست همش زود میرفت دیر میومد.۴ ساعت زودتر رفتن هر زنی و به شک میندازه.

گاهی همون وقتا که زود میره تصویری زنگ میزنم جواب میده و میبینم سرکار،گاهیم جواب نمیده و میگه سرم شلوغ بود.

یبار دوسال پیش بحث مردایی شد که زناشون و میپیچونن و الکی میگن سرکاریم،بعد من دیدم خیلی مطمئن به خودش حرف میزنه با شوخی گفتم از کجا معلوم تو من و نمیپیچونی،گفت ببین من رمز و نام کاربری سایتم تو شرکت و بهت میگم از اونجا میتونی ساعت ورود و خروجم و ببینی...

ادامش و الان میگم

مشکوکه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه انگار دنیارو بهم دادن تا حدودا ۹ ماه هروقت که زیادی زود میرفت یا خیلی دیر میکرد ورود و خروجش و به شرکت میدیدم و میفهمیدم سرکار،دگ زنگم نمیزدم.

بعد یهو سایت خراب شد

خب تا ابنجا که مشکلی نبود

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

دیگه نمیشد از خونه دید تو کانال شرکتشون و پیام اومد که خارج شرکت دیگه سایت باز نمیشه

بعد اون بازم همسرم زود میرفت دیر میومد با این تفاوت که رفت آمداش نا منظم تر شد

دیگه نمیشد از خونه دید تو کانال شرکتشون و پیام اومد که خارج شرکت دیگه سایت باز نمیشه بعد اون بازم ه ...

وای چقدر شکاکی

۹ ماه چکش کردی بسه دیگه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

میگفت رییسم عوض شده و این جدید اصلا گیر نمیده و میتونم کلی بیشتر اضافه کاری برم.

دو سه بار خودش عکس ساعت کاریاش و برام فرستاد و منم بهش مطمئن میشدم لااقل اگه کم خونه بود مطمئن بودم سرکار