2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 117 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایطشوندارم ولی اینم میدونم که بالاترازسیاهی رنگی نیس بایدبرم دنبال کاربگردم بعداقدام کنم

بهترین کارو میکنی برو دنبال کار،اگه خانوادت پشتتن برو پیششون کار کن خودتو جمع و جور کن که به اونا هم فشار نیاد.

ماشاءالله پسرت بزرگه باهاش حرف بزن بهش  بگو خسته شدی بگو اگر جدا شدم بمون پیشم باهم زندگی بسازی ...

اره اون همه چیومیدونه اونم پشت منه خودشم همین دیروزبهم گف مامان باباهمش داره بهت خیانت میکنه ازش جداشو

ببین عزیزم از نظر یه وکیل 

نباید به روی شوهرت بیاری اصلا که می‌دونی 

اول اینکه برو پیشش وقتی تنها بودید بگو که مثلا از یه دوستام شنیدم فامیلشون که آقاست رفته به زنش خیانت کرده بعد بگو که من خداروشکر میکنم که تو شوهرمی و به خوبی تو دارم که همیشه بهم وفاداره ( ببین عکس العملش چیه و لبخند بزن)

اگر به روی شوهرت بیاری تازه پررو تر میشه و بیشتر می‌ره دنبال این کار بر عکس باید بیشتر از قبل بهش محبت کنی می‌دونم سخته ولی زندگیته و انشالله شوهرت به رابطتتون بر میگرده وقتی ببینه تو اینقدر باهاش خوبی و..

اگرم نتونستی با این کارش کنار بیای حتی اگه برگشت بهت بازم باید حتما بهش محبت کنی حالا چرا ؟

واسه اینکه بتونی بدون اینکه بهت شک کنه تعقیبش کنی یا از چتهاش عکس بگیری برای اینکه توی دادگاه قاضی از شما مدرک میخاد و اگر نداشته باشی همچی کنسله 

و اینکه تو اگر زرنگ باشی تو این زمان که اون به فکر خیانته اگر اموالی داره تو با چرب زبونی باید دلشو بدست بیاری تا مثلا خونه، زمین ، ماشینی رو به نامت بزنه که خدایی نکرده جدا شدی چیزی داشته باشی

بهترین کارو میکنی برو دنبال کار،اگه خانوادت پشتتن برو پیششون کار کن خودتو جمع و جور کن که به اونا هم ...

نه اونانونخوراضافه نمیخان مامان دوباره ازدواج کرده یه دخترداره همسن پسرم باهم نمیسازن مامانمم نمیخادبرم خونشون باباهم ندارم مگه خودم بتونم یه جاکوچیک اجاره کنم قرض کنم بابچم زندگی کنم 

نه اونانونخوراضافه نمیخان مامان دوباره ازدواج کرده یه دخترداره همسن پسرم باهم نمیسازن مامانمم نمیخاد ...

بنظرم یه هنری یاد بگیر ،خیاطی آرایشگری یا کار پیدا کن حتما روزگار بدیه  بدون درآمد خیلی سخته