2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن راستش علایم سه شب پیش تخمدون چپ دوبار تیر کشید

حالا بزار دو روز دیگه بتز بی بی چکبزن پری نشدی برو ازمایش ولی الان با این هاله احتنال باردا ی خیلی زیاده  فعلا هیچ گرمیجاتی نخور و چیز دو کیلو بیشتر بر ندار  ی کم رعایت کن رابطه هم نداشته باش 

حالا بزار دو روز دیگه بتز بی بی چکبزن پری نشدی برو ازمایش ولی الان با این هاله احتنال باردا ی خیلی ز ...

خداکنع عزیزم برام دعا کن چهار ماه اقدامم خیلی دلم بچه میخاد 😔🥺

♥️

مثبته عزیزم ربطی هم به علایم نداره منم اون ماهی که باردار بودم ب عکس ماههای قبلش هیچ علایمی نداشتم برو آزمایش بده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
ان شالله که بارداری گلم   منم ۴ ساله اقدامم  هر ماه پریود رو میبینم

عزیزم ایشالا ب زودی مادر بشی،تاحالا شده بی بی بزنی چ اینطوری هاله بندازه و بعد پری شی؟

♥️
عزیزم ایشالا ب زودی مادر بشی،تاحالا شده بی بی بزنی چ اینطوری هاله بندازه و بعد پری شی؟

اره گلم 

من ی وقتا لقاح صورت گرفته اما لانه گزینی نشده  با ده روز تاخیر پری شدم اما من مشکل دارم شما نداری ان شالله