2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو اگه تونستم کمکت میکنم 

2.اگر شمار نوترون ها و هم چنین شمار الکترون ها در دو یونyبا بار منفی یک وxبا بار مثبت3 و عدد جرمی56 برابر باشد عدد جرمی yچند اس؟
الف:52        ب:50        ج:51        د:36

3.فرمیم زادیوایزوتوپی با عدد جرمی253 و عدد اتمی100 است که نیم عمر آن حدود3minهسا اگر پس از 21min،127گرم از آن متلاشی شود جرم اولیه آن چند گرم بوده؟
الف:256        ب:384        ج:128        د:64

4.اگر برای اندازه گیری جرم اتم ها به جای کربن از منیزیم استفاده میشد و مقیاس جرم اتم ها را 1/24(یک بیستو چهارم)جرم ایزوتوپ منیزیم24 در نظر بگیرییم جرم اتم اکسیژن 16 در این مقاس کدام است؟ ( جرم اتمی منیزیم 24 و اکسیژن16 در مقیاس amuبه ترتیب 24.3 و16 هست)
الف:15.8        ب:16.2        ج:15.9        د:16.1

5.با توجه به 3ایزوتوپ عنصرx با عدد جرمی های 46.48.50 اگر فراوانی ایزوتوپ سبک 1.5برابر فراوانی سنگین ترین ایزوتوپ باشد.درصد فراوانی ازوتوپx48 چند است؟0جرم اتمی میانگین عنصرx47.8است)
الف:12.5        ب:25        ج:50        د:75

7.عدد اتمی نخستین عنصری که شمار الکترون ها در زیر لایه هایی با n+L=5در آن با شمار المترون ها در زیر لایه هایی با n+L=4برابر میباشد کدام است؟
الف:22        ب:25        ج:28        د:31

8در دوره ی چاهرم جدول تناوبی نسبت شمار عنصر هایی که زیرلایه ی 3dکاملا پر دارند به شمار عنصر هایی که در آخرین زیر لایه خو یک الکترون دارند کدام است
الف:4        ب:2.5        ج:2        د:1.5
9.آرایش الکترونی یون های َAبا بار 3ممثبت و Bبا بار دو منفی به3P6ختم میشود اگر تفاوت عدد اتمی ای دو عنصرa و تفاوت شماره گروه آن ها برابرbباشد b-aچند است
الف :7        ب:8        ج:9        د:10

وای چقد زیاد ولی یه چیز بگم بخون خواهشا اینا مربوط به سال دهم هستش پایه هستش خیلیم مهمه و اسون تقر ...

آره حتما میخونم فقط یه مقدار از کلاسام عقب موندم نمی‌خواستم شرکت کنم آزمون رو ولی خب اجباریه

دوازدهم

خب ببین مدرسه ما خیلیاشو فرمول بهمون زودتر دادن یادگرفتیم اما من دهمم 

واقعیت الان اونقدرا یادم نیست که بخوام تست برات جواب بدم فدات بشم 

فک کردم در حد یه سواله ریزه 

بعدم دوازدهمی میترسم چیزی بگم اشتباه بشه