2777
2789
خداییش چقدر آدم باید ندید بدید باشه خب مثلا ک چی چ کاری از بقیه بر میاد ک هواپیماتون تاخیر داره

خب بنده خدا حوصله اش سر رفته یه کم مهربون تر برخورد کنید خوشت نمیاد اصلا نیا تایپیکش که مجبور بشی نظر بدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بخدا من ادم عقده ای نیستم مث بعضیا ...فق گفتم تاخیر دارع ..شما برو مغزتو درس کن

بی خیال بابا اینا خودشون عقده ای هستن فکر میکنن همه اینجوریم این طفلک از سر بی حوصلگی تایپیک زده

بی خیال بابا اینا خودشون عقده ای هستن فکر میکنن همه اینجوریم این طفلک از سر بی حوصلگی تایپیک زده

والا من حوصلم سررف گفتم بیا اینجا ی تاپیکی چیزی هم بزنم

صابرکاظمی🖤

واقعا دیگه امروز سایت سم شده

من رفتم کسی همراهم نیاد لطفا🚶‍♀️😐

اسی  کاری به تاپیک تو ندارم انشالله به سلامت برسی شهرت

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
من فق تاپیک زدم یکم حرف بزنیم ..زمان زود بگذره ولی انگار خیلیا مشکل دارن

ول کن ایناا رو . خودشون که اینطورین فکر کردن شما هم مثل خودشونی کافر هنه رو به کیش خویش انگارد ه . پاشووو برو یه دور بزن کیففف کن چقدررر دلم خواست

اسی جان بسلامتی برسی به مقصد🙏♥️ 

از کدوم شهر میخوای بری؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
😂😂😂😂😂اگ راس میگی اینجا فرودگا کجاس 😜

اگه بگم شناسایی میشم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
2790
2778
2791
2779
2792