2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم داره خیانت میکنه

276 بازدید | 12 پست

شوهرم چند وقته خیلی باهام سرد شده حدود دوسال یعنی به هر بهونه ای قهر می‌کنه میخواد دعوا درست کنه جاش و هم جدا کرده تا بهش میگم چرا آنقدر رفتارت باهام عوض شده دعوا درست می‌کنه می‌خوام هر جوری شده مچش و بگیرم چون بهم میگه تو مریضی دیوانه ای اگه راهکاری دارید لطفاً بگید انجام بدم

سیمکارتاشو چک کن 

همون شور.ت ماماندوز سابقم نمیدونم چرا تعلیق شدم فکر کنم نی نی یار با مادر شوهرش دعواش شده نتونسته چیزی بگه سر من خالی کرده  تو امضای کاربری قبلیم گفته بودم ک مردونگی با  مرد بودن یکی نیست الانم میگم لازم نیست نر باشی تا مردونگی داشته باشی همین که یه جا میتونستی پا رو ضعیف تر از خودت بزاری اما نزاشتی ،میتونستی زخم زبون بزنی اما نزدی میتونستی خیانت کنی اما نکردی ،میتونستی دل بشکنی اما نشکوندی و.. بدون تو ته مردونگی هستی حتی اگه یه دامن گلدار تنته و یه چارقد سرت ،میخوام به همه مردا و زنایی ک در حق شریک زندگیشون خیانت کردن بگم این که یه هرزه که با همه میپره بهت پا داده و نفر سوم رابطت شده نشون دهنده این نیست ک  تو خیلی خاص و جذاب و زرنگی ،مگسا همیشه میرن دنبال گوه هرکی ام با مگس بپره ته مونده گیرش میاد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنود بخر قک کنم تو رنج ۲ تا ۵ میلیون باشن

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  
جی پی اس شنود دار بخر بذار تو ماشینش

باورت میشه حتی خرجی روزانه هم بهم میده حسابشو ازم میخواد خواهرم بهم پول یا کادو میده باید دو دستی تقدیم آقا کنم بالاس بهش یاد داده گفته پول دست زن باشه پر رو میشه یه راه دیگه بگو در آمد ندارم 😀

چقد زمونه بد شده..واقعا چجوری میتونن وارد زندگی مرد زن دار شن...مردا چقدر تنوع طلب شدن

معذرت می‌خوام این و میگم ولی یکسری زن ها فقط پول و میبینن قیافه هم براشون مهم نیست خوب ما هم که بچه کوچیکه داریم شرایطمون سخت تره

بهتر نیست بری باهاش صحبت کنی؟

باور کن خیلی باهاش حرف زدم دو روز خوب میشه دوباره اخلاقش عوض میشه البته اعتیاد هم داره همش میگه کمرم درد می‌کنه الان نزدیک ۴ ماهه حتی به هم دست هم نمیدیم خیلی از دستش ناراحتم انگار فقط همخونه ایم دلم ترکید بخدا نتونستم تحمل کنم گفتم اینجا تاپیک بزنم شاید راهکاری پیدا بشه دو تام بچه دارم 

باورت میشه حتی خرجی روزانه هم بهم میده حسابشو ازم میخواد خواهرم بهم پول یا کادو میده باید دو دستی تق ...

این حرفو زدی یاد سرنوشت مادرم افتادم..من بابام معتاد بود.بچه که بودم از طرف مادری کادو میگرفتم(پول،طلا) بابام میفروخت..مامانم کلی طلا داشت اونموقع بابام همشو فروخت..تهش کارش ب جایی رسید فرش خونمون یخچال خونمون وسایل اشپزخونه رو کم کم میفروخت..حتی هزار تومن هم به مادرم نمیداد،مادرم از خونه ی مادربزرگم مرغ میاورد درست میکرد یعنی اه در بساط نداشتیم،مادرم تصمیم گرفت طلاق بگیره...بابام رفت کمپ و خوب شد رفت زن صیغه ای‌گرفت خانوادشم در جریان بودن،مادرمو هنوز طلاق نداده بود،بعدشم همه میگفتن بابات اینکارو کرد که مامانت برگرده😂فِتنه ی ماجرا مادره پدرم بود...الانم چند سال از طلاقشون میگذره اون زندگی جدید رو شروع کرد منو مادرمم خونه مادربزرگم زندگی میکنیم