mandegari_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 686 عنوان قرص ال دی 91 بازدید | 3 پست سلام با یبار خوردن قرص ال دی من پریود میشم ؟میخوام برم سفر گفتم بخورم تا پریود نشم امروز واسه اولین بار خوردم ولی خیلی بده حالت تهوع گرفتم دیگه نمیخوام بخورم من الان دیگه نخورم قرص رو پریود میشم ؟ 1401/06/21 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1399parsa عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 6514 نمیدونم پری بشی یا نه با یک دونه ولی به نظرم شروع کردی تا آخرش بخور شبا قبل خواب بخور تا حالا تهوعت کمتر بشه منم با ال دی حالت تهوع میگیرم فشارم هم بالا میبرد خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
mandegari_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 686 نمیدونم پری بشی یا نه با یک دونه ولی به نظرم شروع کردی تا آخرش بخور شبا قبل خواب بخور تا حالا تهوعت ... چجوری ال دی میخورین من دیروز یه دونه خوردم ب غلط کردن افتادم گرگرفتی سردرد حالت تهوع درد تو قفسه سینه اصلا خیلی حالم بد بود از سرشب خوابیدم
1399parsa عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 6514 چجوری ال دی میخورین من دیروز یه دونه خوردم ب غلط کردن افتادم گرگرفتی سردرد حالت تهوع درد تو ق ... منم یه دوره خوردم چون پری شده بودم سه هفته پاک نمیشدم وگرنه برای منم خیلی عوارض داشت حالت تهوع سردرد فشار خونم بالا میرفت خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی