2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم گیر داده موهاتو کوتاه کن اونم بغل کوتاه😑فکر کنم تنها مردیه موی بلند دوسندارع

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

کراتینه بعد از یمدت ب حالت الانش برمیگرده

تا روی شونه هات یکدست کوتاه کن ک هم سر وضعت مرتب بشه هم تنوعه

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
من شوهرم گیر داده موهاتو کوتاه کن اونم بغل کوتاه😑فکر کنم تنها مردیه موی بلند دوسندارع

نه تو خانواده ماهم مردا موی بلند دوست ندارن 

نه تو خانواده ماهم مردا موی بلند دوست ندارن 

جدی من فکر کردم  فقط همسر منه، میگه اگه موهات اینجور کوتاه کنی هرچی بخای برات میخرم😂

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
موی مرتب خوبه. بلند و کوتاش مهم نیس

من موهام صاف و قشنگن، حتی برا عروسیمم رنگ نزدم جنسشون خوبه، ولی همسرم موی کوتاه دوسداره متاسفانه

جدی من فکر کردم  فقط همسر منه، میگه اگه موهات اینجور کوتاه کنی هرچی بخای برات میخرم😂

خب کوتاه کن برا خودت هم تنوع میشه 😂

خب کوتاه کن برا خودت هم تنوع میشه 😂

آخه مجردیم ک کوتاه میکردم سریع پشیمون میشدم😂بنظرت پسرونه زشت نمیشه؟!