2821
2789
عنوان

خیلی نا امیدم

141 بازدید | 16 پست

خیلی خودمو دستِ کم میگیرم 

سریع کم میارم 

قبلانا خیلی صبور بودم 

اما دوساله صبرم خیلی کم شده 

همش افسوسِ روزایِ رفته رو میخورم 

میگم ای کاش ازشون ب خوبی استفاده میکردم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به گذشته فکر نکن چون سپری شده، ولی آینده برات مهم باشه چون داری رو به جلو میری. روزی ۱ ساعت وقت بزار یه تخصص یا مهارت یاد بگیر ولی استمرار داشته باش، بعد یه مدت احساس مفید بودن میکنی.

و هنگام زاده شدن گریانیم، که چرا قدم به این وادی عظیم نابخردان گذاشته ایم.

به گذشته فکر نکن چون سپری شده، ولی آینده برات مهم باشه چون داری رو به جلو میری. روزی ۱ ساعت وقت بزار ...

فک میکنی انجام ندادم؟

بارها انجام دادم هیچ نتیجه ای نگرفتم 

دلم میخاد آلزایمر بگیرم راحت شم

فک میکنی انجام ندادم؟ بارها انجام دادم هیچ نتیجه ای نگرفتم  دلم میخاد آلزایمر بگیرم راحت شم

مثلا چیکارا کردی و تا چه مدت ادامه دادی؟

خیلی بده  اخه چقد بگم درست میشه  دیگ خسته شدم

باورت میشه از صبح افتادم و فقط تو گوشی چرخی میزنم حتی امید و انگیزه بلند شدن از جامم ندارم...

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
مثلا چیکارا کردی و تا چه مدت ادامه دادی؟

مثلا تو یه کانال عضو شدم گویندگی انجام دادم به یک هفته نشده خسته شدم گذاشتم کنار .کلا انگیزه ی هیچ کاری رو ندارم 

از وضعیت خسته ام اما انگار قراره موندگار بشه

چرا،به امتحانش میرزه،من تا حالا شاهد بودم خیلیا با قدم زدن توی پارک کلا حال و هواشون عوض شده

پارک نزدیکه خونه مون هس

مامانم همش میگه بریم دور بزنیم اما همش میگم حوصله ندارم

مثلا تو یه کانال عضو شدم گویندگی انجام دادم به یک هفته نشده خسته شدم گذاشتم کنار .کلا انگیزه ی هیچ ک ...

از اینکارای غیر ارزشمند انجام نده، یه ۶ماه وقت بزار یه تخصص مفید یاد بگیر. بعد ببین وقتی تصمیم به انجام کاری میگیری فکر کن افتادی تو یه اتوبان یک طرفه و هیچ جای دور زدنی هم نیست، فقط باید بری.

اینجا اجازه نمیده زیاد متن بنویسم وگرنه یه چنتا راهکار برای غلبه بر تنبلی و بی حوصلگی میگفتم بهت. 

2823
2791
2779
2792