2777
2789

والا نمد فیلمشو تو یوتوب دیدم انقد خوب بود یعنی من ت پریودم بیشتر ناله میکنم تا اون خانمه ک زایمان میکرد عالیه بزن گوگل زایمان در آب تهران شاید پیدا کنی یا اینستا بگرد 

✨happy to light and that's enough

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولی اونی ک من دیدم زنه اصلا جیغ و داد نکرد خیلی خوب و با آرامش بود 😅😂

وولی بدن درد گرفتم یاد زایمانم افتادم گفتی جیغ من حنجرم جر خورد 😪😪😪😪😪

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

آره خداییش منم هرکی و دیدم می‌گفت انقد جیغ زدم لبام ترک خورد بعد این نشسته بود ت این استخر بادی ها دوتا ایح ایح کرد تمام😑😂😂

✨happy to light and that's enough

پسرتون چرا فوت کرده؟

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
آره خداییش منم هرکی و دیدم می‌گفت انقد جیغ زدم لبام ترک خورد بعد این نشسته بود ت این استخر بادی ها د ...

من تصور کردم لنتی 🗿🗿

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
آره خداییش منم هرکی و دیدم می‌گفت انقد جیغ زدم لبام ترک خورد بعد این نشسته بود ت این استخر بادی ها د ...

دوتا ایح ایح کرد تمام 

باحال تعریف کردی دمت گرم🤣🤣

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
ولی اونی ک من دیدم زنه اصلا جیغ و داد نکرد خیلی خوب و با آرامش بود 😅😂

منم از بس دردام زیاد بود موقع زایمان دیگ جیغ نمیزدم 😂😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

[QUOTE=252340382]آره خداییش منم هرکی و دیدم می‌گفت انقد جیغ زدم لبام ترک خورد بعد این نشسته بود ت این استخر بادی ها د ...[/QUOTE

واااای جر🤣🤣🤣

من زندگی ام را ،آینده ام را ، به خدایی سپردم که هیچ گاه ناامیدم نکرده است 💫

حالا اونایی که دفعه اولشونه و نمیدونن و طبیعی و انتخاب میکنن هیچی ولی اونایی که یه دفعه تجربش کردن و بازم انتخابش میکنن درک نمیکنم وحشتناکه واقعا😐😐😐😐و قسمت چندش ترش معاینه کردناشون😬

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤