والا نمد فیلمشو تو یوتوب دیدم انقد خوب بود یعنی من ت پریودم بیشتر ناله میکنم تا اون خانمه ک زایمان میکرد عالیه بزن گوگل زایمان در آب تهران شاید پیدا کنی یا اینستا بگرد
آره خداییش منم هرکی و دیدم میگفت انقد جیغ زدم لبام ترک خورد بعد این نشسته بود ت این استخر بادی ها د ...
من تصور کردم لنتی 🗿🗿
اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔ تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم. خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨
آره خداییش منم هرکی و دیدم میگفت انقد جیغ زدم لبام ترک خورد بعد این نشسته بود ت این استخر بادی ها د ...
دوتا ایح ایح کرد تمام
باحال تعریف کردی دمت گرم🤣🤣
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
حالا اونایی که دفعه اولشونه و نمیدونن و طبیعی و انتخاب میکنن هیچی ولی اونایی که یه دفعه تجربش کردن و بازم انتخابش میکنن درک نمیکنم وحشتناکه واقعا😐😐😐😐و قسمت چندش ترش معاینه کردناشون😬
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤