2777
2789
عنوان

شاشوکا بیاین

160 بازدید | 22 پست

نخندین ولی من همش جیش دارم شوهرم مسخرم میکنه میگه شاشوک یکسره تو راه دستشویی.کسی اینجا اینطوری نیست آیا؟؟؟

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری ؟یا عفونت ادراری داری؟ کجایی هستی 

فرق داره مگه مال کدوم شهر باشی؟؟؟ن باردار نیستم وقتایی ک باردارم ک دیگه بدتر میشم

عفونت ادار داری برو دکتر

عفووونت؟؟؟فقط همین علائمش دسشویی رفتنه علائم دیگه نداره ک بفهمم الان عفونت دارم؟؟؟

اب ک زیاد نه ب نظرم مایعات معمولی مصرف میکنم

اها خب ازمایش بده  چون منم علائم شمارو داشتم اما پر نوشی هم داشتم انشاء الله که حل میشه

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
اها خب ازمایش بده  چون منم علائم شمارو داشتم اما پر نوشی هم داشتم انشاء الله که حل میشه

یعنی ممکنه مریض باشم خبر نداشته باشم.؟؟؟؟فک میکردم طبیعیه برا بقیم‌هست؟؟

فرق داره مگه مال کدوم شهر باشی؟؟؟ن باردار نیستم وقتایی ک باردارم ک دیگه بدتر میشم

گفتم شاید آباده ای باشی   

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یعنی ممکنه مریض باشم خبر نداشته باشم.؟؟؟؟فک میکردم طبیعیه برا بقیم‌هست؟؟

نه نترس بابا

خب تند تند دسشویی رفتن و پر نوشی و خستگیوکاهش وزن شدید اینا از علامتای دیابت هست ولی اگه ازمایش بدی میفهمی که مشکل کجاست

گفتم شاید آباده ای باشی    

اباده ای ها زیاد میشاشن خخخخ شوخی کردم.اباده برا شیرازه؟؟؟؟ن عزیزم‌من با افتخار مشهدی ام....

نه نترس بابا خب تند تند دسشویی رفتن و پر نوشی و خستگیوکاهش وزن شدید اینا از علامتای دیابت هست ولی ا ...

ن دیابت ندارم اخه چون دیابت بارداری داشتم مثلا۱۰۵ بود قند خونم خیلی هم زیاد نبود ولی بعد زایمان آزمایش دیابت دادم ۸۶ بود خداروشکر

ن دیابت ندارم اخه چون دیابت بارداری داشتم مثلا۱۰۵ بود قند خونم خیلی هم زیاد نبود ولی بعد زایمان آزما ...

خب پس خداروشکر اون نیست 

همشهری هستیم منم مشهدیم😂😉