ملکه۴۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1943 عنوان شاشوکا بیاین 160 بازدید | 22 پست نخندین ولی من همش جیش دارم شوهرم مسخرم میکنه میگه شاشوک یکسره تو راه دستشویی.کسی اینجا اینطوری نیست آیا؟؟؟ درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️ 1401/06/21 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gray_bee عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 755 اب زیادی میخوری؟ یا کاهش وزن یدفگی داشتی؟ غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32924 بارداری ؟یا عفونت ادراری داری؟کجایی هستی 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نمیدونممممممممم عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 3100 منم میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
ملکه۴۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1943 بارداری ؟یا عفونت ادراری داری؟ کجایی هستی فرق داره مگه مال کدوم شهر باشی؟؟؟ن باردار نیستم وقتایی ک باردارم ک دیگه بدتر میشم درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
ملکه۴۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1943 اب زیادی میخوری؟ یا کاهش وزن یدفگی داشتی؟ اب ک زیاد نه ب نظرم مایعات معمولی مصرف میکنم درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
ملکه۴۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1943 عفونت ادار داری برو دکتر عفووونت؟؟؟فقط همین علائمش دسشویی رفتنه علائم دیگه نداره ک بفهمم الان عفونت دارم؟؟؟ درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
gray_bee عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 755 اب ک زیاد نه ب نظرم مایعات معمولی مصرف میکنم اها خب ازمایش بده چون منم علائم شمارو داشتم اما پر نوشی هم داشتم انشاء الله که حل میشه غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
ملکه۴۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1943 اها خب ازمایش بده چون منم علائم شمارو داشتم اما پر نوشی هم داشتم انشاء الله که حل میشه یعنی ممکنه مریض باشم خبر نداشته باشم.؟؟؟؟فک میکردم طبیعیه برا بقیمهست؟؟ درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32924 فرق داره مگه مال کدوم شهر باشی؟؟؟ن باردار نیستم وقتایی ک باردارم ک دیگه بدتر میشم گفتم شاید آباده ای باشی 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
gray_bee عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 755 یعنی ممکنه مریض باشم خبر نداشته باشم.؟؟؟؟فک میکردم طبیعیه برا بقیمهست؟؟ نه نترس باباخب تند تند دسشویی رفتن و پر نوشی و خستگیوکاهش وزن شدید اینا از علامتای دیابت هست ولی اگه ازمایش بدی میفهمی که مشکل کجاست غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
ملکه۴۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1943 گفتم شاید آباده ای باشی اباده ای ها زیاد میشاشن خخخخ شوخی کردم.اباده برا شیرازه؟؟؟؟ن عزیزممن با افتخار مشهدی ام.... درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
ملکه۴۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1943 نه نترس بابا خب تند تند دسشویی رفتن و پر نوشی و خستگیوکاهش وزن شدید اینا از علامتای دیابت هست ولی ا ... ن دیابت ندارم اخه چون دیابت بارداری داشتم مثلا۱۰۵ بود قند خونم خیلی هم زیاد نبود ولی بعد زایمان آزمایش دیابت دادم ۸۶ بود خداروشکر درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
gray_bee عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 755 ن دیابت ندارم اخه چون دیابت بارداری داشتم مثلا۱۰۵ بود قند خونم خیلی هم زیاد نبود ولی بعد زایمان آزما ... خب پس خداروشکر اون نیست همشهری هستیم منم مشهدیم😂😉 غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡