2777
2789
عنوان

شوهر نامردم

6520 بازدید | 35 پست

بچه ها تاپیک قبل توضیح دادم ک دلم گرفته بود ب شوهرم زنگ زدم گفتم دلم گرفته گفت میام سراغت غروب تا غروب صبر کردم خبری نشد ساعت ۸ ۹ آرایش کردم ب خودم رسیدم بهش زنگ زدم اصلا یادشم نبود تهشم گفت فرداشب با اینکه میدونست چقد حالم بده بعدش

منم کلی ناراحت شدم بهش گفتم من الان حالم بده گفت جم کن بابا درک نداری درصورتی ک خیلی کم‌پیش میاد بهش بگم قطع کرد ساعت ده باز بهش زنگ زدم خیییییلی حالم بد بود داشتم تو خونه خفه میشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کجاس ؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منم کلی ناراحت شدم بهش گفتم من الان حالم بده گفت جم کن بابا درک نداری درصورتی ک خیلی کم‌پیش میاد بهش ...

ساعت ده بود میگفت ی ساعت دیگه میام همیشه ام ی ساعتش ۵ ساعته گفتم نمیشه الان بیای واقعا حالم بده گفت اصلااا نمیام و قطع کرد دوباره گرفتمش گفت چرا درک نداری تو خب گفتم ی ساعت دیگه پیش رفیقاشم بود منم داد زدم گفتم دیگه نمیخواد بیای گوشیمو خاموش کردم رفتم نشستم تو حیاط

اخه تنهایی؟منه احمق همه ی زندگیمو گره زدم ب اون درست برعکس اون

اره مگه چی میشه برو یه پارکی جایی یا کافی شاپی یه قهوه بخور لذت دنیارو ببر مگه همه چی شوهره 

بازمن شوهرم برعکسه همش خودشو میچسبونه بمن من به هر بهانه ای شده چن بار وسطش تنهایی میرم ادم تنها که میره ذهنش باز میشه انگار موقعیتشو میسنجه مشکلاتو و خیلی چیزا دیه

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

گاهی تعریف ما از توجه با مردا فرق داره...الان به نظر خودش چیزی نشده ...ولی واقعا باهاش صحبت کن اگر قراره تایمی که بهت نیاز دارم نباشی باعث میشه دلم ازت بگیره...در کنار همسر یه دوستی داشته باشید که باهاش رید بیرون و تفریح...وابسته هیشکی نباشید حتی همسرتون

اره مگه چی میشه برو یه پارکی جایی یا کافی شاپی یه قهوه بخور لذت دنیارو ببر مگه همه چی شوهره  ب ...

حالا من برعکس شوهر توام همه ی وقتمو میذارم برا شوهرم اون همش در میره حالا بقیشو گوش بدین گوشیمو خاموش کردم رفتم نشستم تو حیاط تا ۲ ۳ صبح😔بعد اومدم داخل با بدبختی خوابیدم صبح پاشدم گوشیو روشن کردم دیدم ساعت ۲ پیام داده بیداری دو دفه ام زنگ زده