2777
2789

از هرکدوم یکی بگیر ببین کدوم راحتتره نم س نمیده و ....

من از سال 89 عضو نی نی سایتم منتها بعد از به دنیا اومدن بچه کلا همه چی یادم رفت،الان هرچقدر با پشتیبانی تماس میگیرم نمیتونن مشکل منو حل کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی خونه گره ای میزدم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

الان ی عده میریزن سرت که تو که نداشتی پوشک کنی چرا آوردی🤣😂

نه خداشکر وضعیت مالیمون بد نیست ولی دخترم به پوشک حساسیت داره،بعدشم تا یه بار خیس میکنه فورا باید عوض کنم چون پوستش حسابی تاول میزنه،گفتم از اینا بگیرم تند تند براش عوض کنم

نه خداشکر وضعیت مالیمون بد نیست ولی دخترم به پوشک حساسیت داره،بعدشم تا یه بار خیس میکنه خورا ...

خوبه یکی پیدا شد ب پوشک حساسیت داره،اینجا که آدم تا حرف از لاستیک واینابزنه همه هجوم میارن،والا توخونه خیلیم خوبه استفاده کرداقتصادیم هست.

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
خوبه یکی پیدا شد ب پوشک حساسیت داره،اینجا که آدم تا حرف از لاستیک واینابزنه همه هجوم میارن،والا توخو ...

بله همینطوره،به نظرم اگه مشما ببندی و زود زود عوض کنی از مای بی بی بهتره که چند ساعت بمونه و از ادرار سنگین بش،دخترم یه کم تپله خیلی زود پوستش میسوزه تاول میزنه

بله همینطوره،به نظرم اگه مشما ببندی و زود زود عوض کنی از مای بی بی بهتره که چند ساعت بمونه و از ادرا ...

اره،الهی عزیزم خداحفظش کنه براتون،برای سوختی میگن پماد ان ان خوبه،بازم از کسایی که تجربه دارن بپرس

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
اخه رو فرشا ادرار میکنه بعدا بوش میاد زشته من خیلی مهمون میاد واسم

من تند تند ملافه و چیزای قابل شستن میشورم و فرشامم تو یکسال دوباز دادم قالسشویی ولی خب هیچی برام مهمتر عز راحتی بچه نیس بازش میذارم راحت