طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 عنوان عفونت قارچی 176 بازدید | 14 پست بچه ها کسی اینجا همین عفونتی گرفته من رفتم دکتر زنان گفت عفونت شدید داری یه سری دارو داد پماد و قرص بعدم گفت اگه تا دوماه خوب نشدی بیا برات فریز کنم تجربه ای بابت این موضوع دارین میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره 1401/06/21 | 08:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی14 عضویت: 1395/12/10 تعداد پست: 7461 علایمت چیه من رفتم دکتر هم دارو عفونت قارچی داذه هم باکتری خالا من موندم استفاده کنم یا نه همشو باهم
sibsorkh۹۹ عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 5259 منم ی مدت همش عفونت و خارش داشتم دارو فایده نداشت ب توصیه ی نفر قرص ماریانا از عطاری گرفتم خداروشکر عالی بود. الهی گاهی نگاهی🥰
فازمثبت۹۹ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6922 علایمت چیه من رفتم دکتر هم دارو عفونت قارچی داذه هم باکتری خالا من موندم استفاده کنم یا نه همشو باهم ... اره عزیزم استفاده کن کار دکترت درست بوده
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 داروهایی که داده رو بگو تا بگمت چه کارکنی مترونیدازولایترامونازولآزیروسین سیپروسی...روکین پماد واژینال پماد ان ان سی میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 علایمت چیه من رفتم دکتر هم دارو عفونت قارچی داذه هم باکتری خالا من موندم استفاده کنم یا نه همشو باهم ... خارش درد زیر شکم پریود نامنظم میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
فازمثبت۹۹ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6922 مترونیدازول ایترامونازول آزیروسین سیپروسی... روکین پماد واژینال پماد ان ان س ... اخی الهی چقدر دیر متوجه شدی عفونت داری خیلی پس عفونتت شدید بوده داروهات خوبه انشالله نتیجه بگیری تومدت استفاده رابطه نداشته باش داروهاتم سرتایم بخور
maralllllll عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 7073 امروز ساعت ۱و ربع دکتر زنان میخواد صحبت کنه در مورد عفونت قارچی شبکه اموزش دکتر سلام
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 اخی الهی چقدر دیر متوجه شدی عفونت داری خیلی پس عفونتت شدید بوده داروهات خوبه انشالله نتیجه بگ ... مرسی عزیزم همه علایمم یهو پدیدار شد مشکل اینجاس سرکارم 8 ساعت خیلی اذیتم یه نفر بهم گفت لباس زیر جدید بخرم هرروز با آب جوش بشورم و اتو کنم و اینکه خودمو خشک کنم با پارجه تتترون امروز میخوام برم اینارو بخرم راستش از فریز خیلی میترسم میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 امروز ساعت ۱و ربع دکتر زنان میخواد صحبت کنه در مورد عفونت قارچی شبکه اموزش دکتر سلام من اون ساعت سرکارم عزیزم نمیدونید کی تکرار نشون میده بببینم میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
maralllllll عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 7073 من اون ساعت سرکارم عزیزم نمیدونید کی تکرار نشون میده بببینم نه والا
فازمثبت۹۹ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6922 مرسی عزیزم همه علایمم یهو پدیدار شد مشکل اینجاس سرکارم 8 ساعت خیلی اذیتم یه نفر بهم گف ... اگه میتونی مرخصی بگیر حداقل واسه سه روز ابتدایی مصرف داروهات دامن بپوش لباس زیرم اصلا نپوش کلا لباس زیر خودش باعث عفونت هست من الان نزدیک ۸ساله لباس زیر فقط موقع پریودی میپوشم وتو خونه دامن پام هست
طنازیم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7561 اگه میتونی مرخصی بگیر حداقل واسه سه روز ابتدایی مصرف داروهات دامن بپوش لباس زیرم اصلا نپوش کل ... ممنونم عزیزم میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره