2777
2789
عنوان

کتک زدن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 23 پست
وای دوباره تو😂😂😂😂

خو بخون ناموسا کیرمیزی چ اسمیه😁😂

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
خوصله‌ش سر رفته. مقاله حرف الکیه

👌

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خو بخون ناموسا کیرمیزی چ اسمیه😁😂

🤣🤣🤣

حیف که نمیتونم چیزی بگم میترسم این اکانتمم تعلیق بشه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
سریالش قشنگه؟ داستانشو به شکل خلاصه میگی؟ چون من سریال ترکی دوست ندارم از بس داستاناشون شبیهه و هزا ...

یه خانوم روانشناس و معروف ترکیه اس نویسنده اش 

درمورد بیماراش هس و فیلم هم برگرفته از داستان های واقعی هس 

در یک اتاق روانشناش با مریض هاش صحبت میکنه و زندگینامه ی هر مریضشو تو ضیح میده فیلم عالیه 

یه خانوم روانشناس و معروف ترکیه اس نویسنده اش  درمورد بیماراش هس و فیلم هم برگرفته از داستان ه ...

مممنون عزیزم، پس حتما میبینمش👌

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
🤣🤣🤣 حیف که نمیتونم چیزی بگم میترسم این اکانتمم تعلیق بشه

منم الان میندازن بیرون واسه باره 100 م😁😁😂😂😂

با هم میریم جهننننم صفا سیتییی، 💃💃💃

کاش منم مثل شما انقدر بیکار بودم بشینم فيلم خشونت آمیز از روی بی حوصلگی ببینم😐

تاحالا یبارم ننشستم این فیلما رو ببینم... الانم که دارم اینجا چت میگم در آن واحد با دست دیگه‌م کار دیگه انجام میدم...بیکار نیستم

تحقیق میخوای بکنی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردی؟