2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

224 بازدید | 9 پست

بچه ها من موهام خیلی خوب و پر بود رنگ نکردم اصلا موهای طبیعیه خودمه سه ماهی هست ریزش شدیددددد گرفتم رفتم دکتر ازمایش خون دادم سونو دادم همه چی نرمال بود چون مجردم هستم دکتر گفت بخاطر شرایط اب و هوایی و تابش افتابه بهم فقط قرص بیوتین داد و گفت رژیم غذایی رو رعایت کن ولی اصلا خوب نشدم بدترم شده مشت مشت موهام میریزه حس میکنم کشسانم شده موهام وقتی شونه میکنم خیلی راحت کش میاد کسی تجربه داره علت چی میتونه باشه؟

ازمایش‌خون دادی یعنی براس کم خونی منم مثل‌توعم:)

برای خواهرم خواهرت خواهرامون:)                                     برای تغییر مغزها که پوسیدن...                                          برای شرمندگی برای بی پولی:))                                         برای حسرت یه زندگی معمولی:»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان۴ماهه درگیرم

بعدکراتین شروع شد

نتونستم جلوشو بگیرم

خیلی میریزه

فقط قرص فارماتون یکم کم میکنه

اصلش رو‌پیداکردی برای شماجواب میده

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
منم موهام ریزش داشت کچل شده بودم الان یه ماهه از لدورا استفاده میکنم خیلی خوب شده اونجاهاایی که خالی ...

لدورا چی هس

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘