2777
2789
عنوان

حق با شوهرمه؟

317 بازدید | 17 پست

پدرشوهرم بار دومشه ک میرع کربلا شوهرمم میگ اومد بریم خونشون ک ۹ساعت فاصله دارع شهرستان زندگی میکنن 

منم اوایل بارداریمه خیلی حالم بدمیشه اصن تهوع ب کنار لک بینی دارم دکترم گفته اصن مدت طولانی تو ماشین نشین

حالا این پدرشوهرم اینا ن میخان برا اومدنش قربونی بگیرن ن میخان مهمونی بدن

بریمم یروزع باید برگردیم😐۱۸ساعت راه 

از یطرفم هیچکس نمیره از خاهرا برادرا

منم خونوادم مسافرتن اگ بودنم نمیتونسم بمونم چون واقن تو این دوران ب همسرم نیاز دارم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی نکرده اتفاقی واسه نی نی نیفته نریا تلفنی زنگ بزن زیارت قبول بگو و بگو که بخاطر بارداری نمیتونی راه دور بری اصلا بگو دکتر منع کرده 

واقعا هم تا سه ماهگی اصلا مسافرت توصیه نمیشه

😍
خدایی نکرده اتفاقی واسه نی نی نیفته نریا تلفنی زنگ بزن زیارت قبول بگو و بگو که بخاطر بارداری نمیتونی ...

اره همین کارو میکنم

بچه خدایی نکرده بیوفه نمیگن بخاطر ما شد ک میگن عرضه نداش😐

الهی زیارت همه کربلایی ها قبول باشه و خوش به سعادتشون. نه به نظرم تلفنی صحبت کن بگو عذرت خواسته ست. فقط موضوع دوری راه نیست؛ قرنطینه هم مهمه.

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼