۷۰۸۰رادمان مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 794 عنوان تعبیر خواب 423 بازدید | 8 پست سلام من مادرم کربلا هستن . دیشب خواب دیدم که از کربلا برام ماست سوغات آورده تعبیرش چی میتونه باشه؟یه حاجت دارم ربطی به اون داره یا خواب الکی بوده؟ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇 1401/06/21 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۰۸۰رادمان مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 794 انشالله گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
۷۰۸۰رادمان مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 794 فکرت حول اون محوره یعنی چی گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
elmiraaaa عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 5668 یعنی چی میگم چون فکرت به مامانت و کربلا و ایناس اینجوری خواب دیدیانشالله حاجتت براورده به خیر بشه خدایا شکرت
۷۰۸۰رادمان مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 794 میگم چون فکرت به مامانت و کربلا و ایناس اینجوری خواب دیدی انشالله حاجتت براورده به خیر بشه اره احتمالآ ولی اخه ماست چی میگ این وسط خخخ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
۷۰۸۰رادمان مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 794 تعبیر خواب پخت نذری ی عالمه دیگه نذری بین یعنی چی نذری کلا خوبه انگار تو خواب گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇