2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مام رفتم. اره پنح ماهه باردارن

به سلامتی عزیزم من دوروزه انتقال دادم میشه بگی رعایت هات چی بود داروهات چی بود . استراحت مطلق بودی ازونجای که انجام دادی تا خونتون مسافت رفتی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
به سلامتی عزیزم من دوروزه انتقال دادم میشه بگی رعایت هات چی بود داروهات چی بود . استراحت مطلق بودی ا ...

مرسی عزیزم. داروهای انتقالم فقط استرادیول و پروژسترون و شیاف و آسپرین و ویتامین دی و فولیک اسید و متفورمین.

هفته اول فقط کمپوت گلابی و سیب و هلو خوردم، آب زیاد، توالت فرنگی، اره استراحت بودم و هیچ کاری نکردم ولی تواتاق راه میرفتم.

اره از مرکز مام تا هتل یک مسافتی رو پیاده رفتم بعد انتقال.

هر روزم میرفتم درمانگاه آمپول میزذم که پله زیاد داشت

به سلامتی عزیزم من دوروزه انتقال دادم میشه بگی رعایت هات چی بود داروهات چی بود . استراحت مطلق بودی ا ...

تا قبل ۱۴ روز خیلی رعایت کن، راه رفتن درحد دسشویی رفتن. دسشویی فرنگی استفاده کن. سعی کن بیشتر دراز بکشی ولی کمی راه رفتن در حد دسشویی رفتن و وضو گرفتن، البته با احتیاط راه برو، خوبه تا از یبوست جلوگیری بشه. الان فصل الو هست بخور تا یبوست نگیری، خاکشیر تو اب جوش بریز و بخور. اب و نشاسته خوبه. مربای به خوبه...در کل رژیمت عادی باشه. فقط مواظب باش یبوست نگیری. بعد از اینکه نتیجه تست ان‌شالله مثبت شدمیتونی اروم ارو کم کم کارات رو خودت بکنی، اشپزی کنی، طرف بشوری. ولی به هیچ وجه سنگینتر از یک کیلو بلند نکن! 

مرسی عزیزم. داروهای انتقالم فقط استرادیول و پروژسترون و شیاف و آسپرین و ویتامین دی و فولیک اسید و مت ...

عزیزم شما ویتامین دی رو بخاطر کمبودش خوردی ؟ و اینکه چرا متفورمین خوردی و تا کی خوردی ؟ منم قبل انتقال متفورمین میخوردم پس الانم  بخورم خوبه  . کمپوت خوبه بخورم بجا میوه ؟ عزیزم ممنون میشم جواب بدی ببخش 

عزیزم شما ویتامین دی رو بخاطر کمبودش خوردی ؟ و اینکه چرا متفورمین خوردی و تا کی خوردی ؟ منم قبل انتق ...

نباید کمبود ویتامین دی داشته باشی. ولی هر روز یک دونه ۲۰۰۰ میخوری.

متفورمین رو معمولا به همه میدن. من پلی کیستیک بودم دادن. میگن باعث میشه تخمدان وضعیت خوبی داشته باشه و هورمون اضافی تولید نکنه. تا سه ماه بیشتر خوردم. البته باید زودتر قطع میکردم حواسم نبود.کمپوت میخوری که یبوست نشی. 

نباید کمبود ویتامین دی داشته باشی. ولی هر روز یک دونه ۲۰۰۰ میخوری. متفورمین رو معمولا به همه میدن. ...

من ویتامین د رو نگفته بخورم . اره کمپوت میخورم