2789
عنوان

خون ریزی مغزی

48516 بازدید | 34 پست

سلام بچها کسی از خونریزی مغزی  تجربه داره مثلا تو فک و فامیلی آشنایی دیده باشه

پدرم ۵۰سالشه هفتهءپیش خونریزی شدید مغزی کرده نیازی به عمل نشده بعداز۱۰روز مرخص کردن امروز۲روزه مرخص شده دیروز حالش خوب بود ولی امروز هزیان میگفت کلماتو نمیتونه پیدا کنه منظورشو برسونه

خداجونم مواظب مسافر کوچولوی ما هم باش خودت حافظو یاورش باش به منم کمک کن مواظبش باشم و خوب بزرگش کنم همون طور که تو میخایی😘🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا میکنم فقط،نمیدونم چیزی..

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
بله برادر شوهرم در اثر تصادف سه سال پیش 

در چه وضعیتی بود الان حالش چطوره

خداجونم مواظب مسافر کوچولوی ما هم باش خودت حافظو یاورش باش به منم کمک کن مواظبش باشم و خوب بزرگش کنم همون طور که تو میخایی😘🤩

فامیل ما یک ماه پیش خونریزی مغزی کرد دکتر گفت چون تازه خونریزی کرده نمیشه عمل کرد مرخص کردن بعد از ده روز حالش تو خونه بد میشه میبرن بیمارستان میبینن خونریزی بیشتر شده بعد عملش کردن الان هم مرخص سده حالش خوبه فقط نمیتونه راه بره البته دکتر گفته بهش  به مرور خوب میشه

صدرصد ببرینش متخصص مغزو عصاب خوب   چند بار آزمایش بدین   پشت گوش نندازین

ما شهرستان هستیم گفتیم ببریم تهران دکتزش گف نباید تکون بخوره تکون بخوره سکته میکنه یا فلج میشه‌.استراحت مطلق بود تو بیمارستان مرخص که شد پامیشه راه میره حرف گوش نمیده خون از مغزش کم شده ولی کامل رفع نشده

در چه وضعیتی بود الان حالش چطوره

سمت راست بدنش و مغزش فلج شده عقلشو از دست داده مرتب و دایم حرفای تکراری میزنه چرتو پرت میگه صداش عوض شده چون گلوشم سوراخ کردن بودن اون موقع همه رو فوش میده عصبی دایم پوشاکش میکنن ۲۹سالش

منظورتون سکته مغزیه ؟ اره پدرم من چند ماه پیش سکته مغزی کرد

نه سکته نکرده فقط خونریزی شدید داشتن یکمش رفع شده ولی بازم هست تو مغزش خون.امروز هزیان میگفت و زیاد حرف زدنی کلمات رو قاطی میکنه نمیتونه دقیق حرف بزنه

توصیه خای دکتر و جدی بگیرید 

ایشالله که سلامت باشن 

این تاپیک هم خانمی شرایط ودر شما رو داشته خوب شدند 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4462837/کسی-درمورد-خونریزی-مغزی-چیزی-میدونه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سمت راست بدنش و مغزش فلج شده عقلشو از دست داده مرتب و دایم حرفای تکراری میزنه چرتو پرت میگه صداش عوض ...

نه این خدا رو شکر در اون حد نیس چون از فشار خونش هست دکترش گفته فشار خونش باید پایین باشه همیشه ولی هزیان گفتناش زیاد نگرانمون‌میکنه امروزم تب و لرز داشت

نه این خدا رو شکر در اون حد نیس چون از فشار خونش هست دکترش گفته فشار خونش باید پایین باشه همیشه ولی ...

الحمدلله خدارو شکر ان شاءالله هرچه زوتر حالشون خوب میشه 

الحمدلله خدارو شکر ان شاءالله هرچه زوتر حالشون خوب میشه 

ان شالله