o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 عنوان حاجت روا شدن 🌹 46 بازدید | 2 پست 🔴چله بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیمتاریخ شروع 3مهرعزیزانی که میخوان عضو بشن تو گروه اسماشون بگن این چله خیلی خاصه و حاجت میده(گروه مذهبیه لطفا اگه قصد مسخره بازی یا مزاحمت دارین عضو نشین لطفا 🙏)لینک گروه تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌 1401/06/21 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 عزیزم این ختم رو جای معتبر نگفتن و زیاد درست نیست کاش تغیییرش بدین من خودم عرب زبانم اصلا این جمله بندیش مفهوم و معنی نداره من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 من چند جا هم خونده بودم زیاد صحت نداره من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘