2777
2789
عنوان

درس یا بافتنی

93 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من لیسانس حسابداری دارم معلم هم خوب بود۱۷/۸۵

الان ازدواج کردم و اقدام به بارداری کردم ولی هنوز باردار نشدم و وقت آزاد زیاد دارم بعد از رسیدگی به همسر و خانه داری ...،من تو اوقات فراغتم بافتنی میکنم ولی متاسفانه کاموا گرون شده و فروشمم خوب نیست بیشتر هزینه میکنم تا درآمد دربیارم ...

الان میتونم از این فرصت استفاده کنم و زبان انگلیسمو قوی کنم یا برای کنکور ارشد بخونم ولی تمال زیادی به درس خوندن ندارم 

و به طرز عجیبی به بافتنی معتاد شدم و تمام وقت ازادم رو صرف بافت عروسک میکنم...به نظرتون کارم درسته ؟پیشنهاد شما برای من چیه ؟لطفا همه نظر بدین ؟بافتنی رو کنار بزارم ؟چطور دوباره تو چرخه درس بندازم خودمو؟

نمیدونم اما ممکنه بافتن عروسک، چشم‌ها رو ضعیف کنه. پس اگر مشکل مالی ندارید بهتره فقط برای سرگرمی این کار رو انجام بدید

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان