2777
2789

۱۹سالمه امثال دوازده ام در واقع باید تموم می کردم ولی یه سال مدرسه نرفتم و مشکل من الان اینکه که من علاقه ی خیلی شدیدی به رقص باله دارم چند ماه با مربی خصوصی آنلاین کار کردم الان که مدارس باز شدن مامانم میگه دیگه نمی خواد کلاس بری تمرکز و بده به درس تجربی ام هست رشته ام

و مورد بعدی اینکه من دلم می خواد کفش پوینت باله بخرم ولی مامانم دعوا داره میگه یا می خری الکی می ندازی اونجا یا کلا تمرکز ات میشه باله بشین درس تو بخون

موندم چه کار کنم خیلی اعصابم خوردع😖😢😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در هفته میتوین برنامه ریزی کنی ب اونم برسی 

منم سن تو بودم مامانم همینو میگفت

ولی علاقتو کنار نزار 

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

خب  من همسن تو ام  احتمالا علاقموانتخاب میکردم چون فک میکنم  موفق تر میشم... اگه می ...

چون رشته ام تجربی هست اینها فقط انتظار پزشکی دارن و می دونی باله تو ایران اصلا آینده ای نداره تهش هیچه مامانم همش میگه اینها علاقه نیستن تفریح آن که بعد کنکور هم می تونی بهشون برسی به چشم یه هدف بهشون نگاه نکن

چون رشته ام تجربی هست اینها فقط انتظار پزشکی دارن و می دونی باله تو ایران اصلا آینده ای نداره تهش هی ...

خب بیراه هم نمیگن

باید همه جوانبو در نظر گرفت 

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری🍀

یا رب نظر تو برنگردد🌷

دیپلمت رو بگیر که بتونی باهاش هر وقت خواستی کنکور شرکت کنی یا حتی بتونی بری خارج 

عصرا از مدرسه میای مثل ورزش رقص تمرین کن 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.