2789
عنوان

با ۴۰۰میلیون

297 بازدید | 13 پست

با ۴۰۰میلیون چه کاری راه بندازم که درامدش کفاف یه زندگی رو بده؟؟؟؟

فاصله خوشبختی با من خیلی کوتاه است امیدوارم زودتر خوشبختی را در آغوش بگیرم🌺🌺🌺  نقش هستی نقشی از ایوان ماست /  خاک و آب و باد سرگردان ماست🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️

فست فودی بزن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فروشگاه کیف و کفش 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

الان هرکیرو میبینی انلاین شاپ زده و راضیه یه پبج بزن و تبلیغات بده و انلاین شاپ بزن

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
الان هرکیرو میبینی انلاین شاپ زده و راضیه یه پبج بزن و تبلیغات بده و انلاین شاپ بزن

میشه توضیح کوچولو بدی مرسی

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
فقط يك تومن پول ادوات اشپزي هست بگذريم از رهن و اجازه ميلياردب

فست فودی داریم تا فست فودی

اونچیزی که شما میگی رو بله همه میدونن هزینه اش میلیاردیه

اینجوری به قضیه نگاه کنیم همه چیز هزینه ی میلیاردی داره و بهتره پولشو بریزه سطل آشغال

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
میشه توضیح کوچولو بدی مرسی

بخدا نمیدونم .

بزنید تو‌اینترنت انلاین شاپ بهتون توضیح میده منم از اینور و انور شنیدم و اینک ۹۰ درصد بلاگرها انلاین شاپ دارن یعنی شغل خوبیه

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
فست فودی داریم تا فست فودی اونچیزی که شما میگی رو بله همه میدونن هزینه اش میلیاردیه اینجوری به قضی ...

بهتره پس بگيد اغذيه فروشي يا فلافلي

كه حتي براي جاي ٣ متري ٥٠٠ پبش ماعي ٦ اجاره ميگرين

جاي متوسط تهران!

عزيزم نگاع منن جور خاصي نيست

فقط واقع بينانه نگاع ميكنم

راست موضوع انيه

💕

بهتره پس بگيد اغذيه فروشي يا فلافلي كه حتي براي جاي ٣ متري ٥٠٠ پبش ماعي ٦ اجاره ميگرين جاي متوسط ت ...

استارتر گفت تهرانه؟یا شما فکر میکنی کل ایران تو تهران خلاصه میشه؟

من دوست ندارم از اصطلاح فلافلی استفاده کنم شما هم راهنمایی داری بکن به استارتر به من کاری نداشته باش.

استارتر گفت تهرانه؟یا شما فکر میکنی کل ایران تو تهران خلاصه میشه؟ من دوست ندارم از اصطلاح فلافلی اس ...

دچار خلط مبحث نشيد

ميخواستم بدونم چه چيزي منظورتونه و ببشتر بازش كنيد

ماهم سرمايع گذاري كنيم.

ضما تهران و ..نداره ادوات اشپزي حرفه اي همه جا يك قيمته☺️

ولي مثل اينكه ي حرفي زدين من نبايد جدي ميگزفتم

خوش🫡

💕