ببشخیدا گلم فکر کنم سرت خورده ب جاییی😁عجب دیونه اییی هستیاااا تو ب این خوشکلی 😍 خیلی زیبایی🥰😇
شاید😂بخدا اصلا اعتماد ب نفس اینکه برم جایی ندارم😑ماسک میزنم همچنان...همیشع از قیافم راضی بودم حس پری بودن داشتم😂... ولی حالا نمیدونم چرا... یا قیافم برام عادی شده... یا واقعا تغییر کردم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید😂بخدا اصلا اعتماد ب نفس اینکه برم جایی ندارم😑ماسک میزنم همچنان...همیشع از قیافم راضی بودم حس پ ...
شاید ن قطعا 🤣🤣😂اخه دختر تو ک چهره ی جذابی داری 😊
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
چهرت خیلی واضح نیست اما تو تیپ کسایی هستی که واسه من خیلی دوست داشتنین😍
😍فدات شم چشات خوچمل میبینه اوم راستی این افکارم از ذهنت دور بریز🤨اخه این چ فکریه دختر جون
نمیدونم چون شاید اسکرین گرفتم اینجوری شده نمیتونی بگی تقریبی بهم چند میخوره 😁😅
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
۲۰ سالمه گلم چهرمو هررکی میبینه فکر میکنه من .۱۷. ۱۸ سالم نمیدونم چرا 😂ولی خوبه 😁
دیگع از این حرفا نزنیااا هر انسانی زیبایی خاصی داره و توام فوقالعاده زیباییی😁