چه شکلی فهمیدبن؟ من میترسم برم دکتر همش با خودم میگم ندارم اما واقعا تنگی نفس دیوونم کرده . اگر برم چجوری تشخیص میده؟ آزمایش خون هم میگیرن؟ و اصلا حمله های اسم تون دقیقا چه شکلیه
عزیزم من خیلی سرفه میکردم هر دکتر میرفتم متوجه نمیشد تا آخر رفتم پیش یه دکتر اون یه معاینه کرد سریع گفت آسمه دیگه اسپری و قرص دادم مصرف کردم کامل خوب شدم.حتما برو پشت گوش ننداز بدتر میشی.خون اینا هم نمیگیرند
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
سلام کسایی که آسم خفیف یا سرفه شدید دارن یه راهکار میگم مربوط به دکتر خیراندیش هست ولی یه آشنا که پزشک طب سنتی تو آلمان هست کاملتر کرده صد در صد و امتحان شده یه قلیون بردارید داخلش عرق نعناع و عرق پونه بریزید بعد نعناع رو خیس کنید به صورت مچاله شده یعنی آبش و بگیرید جای تنباکو بزارید زغال هم جای خودش حتی بچه ها هم می تونن استفاده کنند برای نفخ هم عالیه این روش درمان صد در صد هست و از زمانهای قدیم استفاده میشده به امتحانش می ارزه البته دودزیادی نداره ولی نتیجه اش و خواهید دید برای درمان کرونا هم استفاده میشه مخصوصا از نوع جدیدش طب سنتی درمان قطعی داره برنامه انارستان شبکه افق ساعت ۴ پزشکای مجرب رو دعوت میکنه کانالش و عضو شید البته عطاری سر کوچه نرید فقط پزشک طب سنتی البته قلیون کار خودش و میکنه