2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 41 پست

ببین تو بیشتر از دکتر میدونی؟ 

اون ۷ سال عمومی خونده ۴ سال تخصص خونده این همه سالم کار کرده

اگه فیناستراید برات بد باشه چرا داده پس؟ 

وقتی میرین دکتر اعتماد کنین بهش. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر ماینوکسیدیل و فیناستراید تجویز کرد که دیدم فیناستراید عوارضش بیشتر از فوایدشه

دختر خوب اینکه میگی نمبدونم چیه خب?من ۲۰سالنه دقیقا ۱۷سالگی موهام ریزش داشت از بس استرس داشتم و از بس هردفعه بعد حموم.سشوار میکردم مراقبت هم صفر ...در درجه اول میری دکتر آزمایش میری اگه هیچی نبود قرص بیوتین ۸۰۰۰من خوردم خیلی خوبه 

منظورت از ریزش شدید مثلاً چند تار مو؟

من مثلا وقتی دوسه روز شونه نمیگنم بعدش گه میگنم کلی میریزه خیلیا نمیدونم عادیه یا چون بعد دوسه روز شونه میکنم اینطور موهامم بلند هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ببین تو بیشتر از دکتر میدونی؟  اون ۷ سال عمومی خونده ۴ سال تخصص خونده این همه سالم کار کرده ا ...

منم همینو میگفتم، خیلی تحقیق کردم حتی تو عوارضش نازایی هم بود، خیلی از پزشکا هم میگن مصرف نکنید

میدونی من کنکوریم زیاد نمیتونم رو این چیزا وقت بذارم میخواستم یه راه راحتتر باشه که هیچ کدوم تاثیر ز ...

بخاطر استرسه

من خودم شامپو قزل گون گرفتم تو حمام میزنم بعدشم یه مایع قزل گون بعد حمام میزنم واقعا عالی بود داشتم کچل میشم!

و داخل حمام شامپو ۳۰ گیاه میزنم

واقعا این دو تا عالی بهم جواب دادن و چون داخل حمام جای شامپو میزنم وقتم نمیگیره

خواستی یه تست کن ضرر نداره

میدونی من کنکوریم زیاد نمیتونم رو این چیزا وقت بذارم میخواستم یه راه راحتتر باشه که هیچ کدوم تاثیر ز ...

خب دیگه استرس داری باور کن حرفمو به خاطر کنکور ...به خودت سخت نگیر اینو یادت باشه..حموم هم یه روز درمیون برو

خب دیگه استرس داری باور کن حرفمو به خاطر کنکور ...به خودت سخت نگیر اینو یادت باشه..حموم هم یه روز در ...

من اصلا بابت کنکور استرس ندارم خیلی خوب خوندم تا الان، کلا آدم استرسی نیستم، ولی سر این قضیه ریزش مو استرس گرفتم

منظورت از ریزش شدید مثلاً چند تار مو؟

زیاااااااد من موهام به شدت چربع یعنی جوری که الان میرم حموم یه ساعت بعدش انگار چربع برا همین ریزشم زیاد گرفته بودم چ‌قبل حموم چه تو حموم ک‌ میشستم قشنگ یه مشت پرر موهام میریخت ولی الان کلا ریزشم قطع شده چندتار که اونم طبیعیه