2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 41 پست
ماینوکسیدل مصرف نکن  فقط دارو های گیاهی و شامپو سبغ واینکه هیچ کمبودی نباید توی بدنت باشه، حتم ...

آره از راه گیاهیش میرم اگه نشد دیگه مجبورم ماینوکسیدیل رو هم امتحان کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داداشم استفاده میکنه ریزش نداره اونایی هم که ریختن در اومده ولی خودش میگه باید مداوم استفاده کنی .من ...

من چند سال پیش آب سیر و پیاز میزدم ،کف سرم کامل خالی شده بود ،دکتر طب سنتی دعوام کرد گفت آب پیاز و سیر ریشه مو رو میسوزونه نباید میزدی

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

منم یه مدته ماینو میزنم تصمیم دارم مادام عمر استفاده کنم ،با این حال همچنان ریزش شدید دارم رسماً کچل شدم ، حالا می‌خوام آزمایش هورمونی بدم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

من بیش از ۱۰۰ تا میریزه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من چند سال پیش آب سیر و پیاز میزدم ،کف سرم کامل خالی شده بود ،دکتر طب سنتی دعوام کرد گفت آب پیاز و س ...

میدونی من کنکوریم زیاد نمیتونم رو این چیزا وقت بذارم میخواستم یه راه راحتتر باشه که هیچ کدوم تاثیر زیادی ندارن متاسفانه

نه اتفاقن منم تو طب سنتی خوندم که اب پیاز برا ریزش خوبع

برا من که جواب نداد، البته من آب سیر هم میزدم شاید ترکیب هر دوش خطرناکه

نه برا من ارثی نیس جاش درمیاد دوباره ولی خوب یه جاهایی رو میزنم کنار خالی شده انگار.بعد حمومم ۳۰ تا ...

نه فردای حموم مثلاً ۱۵ تا اینا، ولی سرم خیلی چرب میشه و عرق میکنه، سه روز بعد حموم شدید میشه

من چند سال پیش آب سیر و پیاز میزدم ،کف سرم کامل خالی شده بود ،دکتر طب سنتی دعوام کرد گفت آب پیاز و س ...

همه سایتا نوشتن اب پیاز مخصوصا پیاز قرمز خیلی خوبه 

منم ریزش شدید داشتم اب پیاز قرمز میزنم قبل حموم چندساعت میزارم بمونه واقعا تاثیر داشته در حد چندتار فقط میریزه الان اونم موقع شونه کردن 

میدونی من کنکوریم زیاد نمیتونم رو این چیزا وقت بذارم میخواستم یه راه راحتتر باشه که هیچ کدوم تاثیر ز ...

کلا ریزش مو درونیه. اینکه چی به موها بزنیم خیلی اثر ندارع ، اگه ژنتیکی نباشه باید نیرویید و ویتامینها و هورمون چک بشه