2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی نی نی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 54 پست
من که واکسن های پسرمو نزدم خداروشکر  چرا کودک آزاری میکنید آخه ؟؟؟؟ جهالت نوین  🤦‍♀️🤦 ...

گلم من بچه اولم هفت سالشه همه واکسناشوهم مرتب زدم خداروشکرهیچ مشکلیم تاالان پیش نیومده لطفادلهره تودل کسی نندازید ممنون 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘
شماکه توتاپیکات گفتی بچتودکتربردی ؟

پاش خشک شده به خاطر واکسن وقتی تکون میده یهو درد بیشتر میشه که جیغ میکشه پاشو بگیر یا یه جوری ثابت نگه دار، ببند پاشو تا تکون نده

واین نیز بگذرد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من بچه اولم هفت سالشه همه واکسناشوهم مرتب زدم خداروشکرهیچ مشکلیم تاالان پیش نیومده لطفادلهره تود ...

تبلیغات برای طب سنتی 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
عزیزم به این حرفها اکتفا نکنید یه سری حرفها هیچ منبع علمی ندارند مراقب نی نی باش که درد واکسن ان شال ...

مرسی عزیزم میدونم بچه اولم که نیست اتفاقا جاریم واکسنای بچشونمیزد طفلی الان که بزرگترشده فهمیدن ا تیسم داره ولی بنظرمن اینا ربطی به واکسن زدن یانزدن نداره اوتیسمم بیماری جدیدی نیست همه این بیماری هاقدیمم بودن فقط.ناشناخته بودن 

پاش خشک شده به خاطر واکسن وقتی تکون میده یهو درد بیشتر میشه که جیغ میکشه پاشو بگیر یا یه جوری ثابت ن ...

اره الان باپتودورپیچ بستمش مثل قمار پاهاش ثابت شد خوابش برد 

درست میشه چند ساعت درد داره واسه پسر منم همینجوری بود‌. بغلش کن پاهاشو بگیر نذار تکون بده. کمپرس سرد ...

الان پاهاشوبستم خوابش بردطفلی 

مرسی عزیزم میدونم بچه اولم که نیست اتفاقا جاریم واکسنای بچشونمیزد طفلی الان که بزرگترشده فهمیدن ا تی ...

بله درسته منتها یه سری این وسط هستن تجربه اولشون ترس و دلهره میوفته به جونشون باید مراقب حرفی که میزنیم باشیم چون هر کلام ما حق الناس کار درستی نیست که باعث دلهره بشیم  بعضی ها ناخواسته باعث میشن با کلامشون دیگران دلهره بگیرن  

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
بله درسته منتها یه سری این وسط هستن تجربه اولشون ترس و دلهره میوفته به جونشون باید مراقب حرفی که میز ...

حرفتون متینه ❤