2777
2789
عنوان

دیابت

91 بازدید | 10 پست

بچه ها تروخدا بگید چیکار کنم من با اینکه کلی واحد انسولین میزنم با اینکه غذای سبک هم خوردم امروز و ۳۰ واحد انسولین زدم قندن نزدیکه ۳۰۰ ، چرا اینطوری شده قند خونم ؟😭جدیدا اینطوری شده اصلا انسولین جواب نمیده ، بخدا ناهار سوپ خوردم بلکه گفتم قندم نره بالا بتونم درس بخونم ، میتونه بخاطر استرس اینطوری شده باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین استرس از همه چیز بدتره

پدره من دیابتی هستش هر وقت میریم مسافرت چون اونجا روحیش شاده از 300 میاد به 130

امکانشو داری برو مسافرت یا تفریحی جایی

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
متولد ۸۳ ام ، خیلی ناراحتم خیلی😭😭😭

جوش نزن اینقدر عزیزدل

آخه الان کی دل بی غمی داره همه بچه ها و جوانها همه مریضن برو بیمارستان ها ببین چه خبره

توکل به خدا کن و مواظب خودت باش ناراحت نباش

برات حتما دعا میکنم

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
جوش نزن اینقدر عزیزدل آخه الان کی دل بی غمی داره همه بچه ها و جوانها همه مریضن برو بیمارستان ها ببی ...

دورت بگردم مرسی ازت ، اخه من کنکوریم میخوام درس بخونم قندم بالاس یا خوابم میگیره یا گشنمه نمیتونم چیزی بخورم بخاطر قند بالا خیلی عصابمو ریخته بهم🥺🥺

برو دکتر انسولینتو عوض کن..............اصلا به خودکاریا اعتماد ندارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اخه گلم من الان دارم نوورپید و لنتوس میزنم دیگه از اینا بهترم هست؟؟؟ 

اون ویالی ها بهتره...........به بعضیها بهتر میسازه.......من که کلا خودکاریا رو قبول ندارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دورت بگردم مرسی ازت ، اخه من کنکوریم میخوام درس بخونم قندم بالاس یا خوابم میگیره یا گشنمه نمیتونم چی ...

عزیزم کنکور برات استرس درست نکنه

اگه دیدی قندت پایین نمیاد بدون از استرس کنکوره

استرس برایه همه چی سمه

اسطخدوس بخور