2777
2789
عنوان

بعضی از دخترارو میبینم ......

303 بازدید | 23 پست

پوستشون سفیده،با ناز حرف میزنن، با کلاسن ،اندامشون خوبه ....کلا از خودم نا امید میشم میگم با وجود اینا کی میاد از یکی مثل من خوشش بیاد😔 چرا خدا بین بنده هاش فرق گذاشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خودت برس 

اعتماد ب نفس داشته باش

یکیو میبینی اصن خوشگل نیس ولی اعتماد ب نفس داره همه میخوانش

یکیو میبینی خوشگله ولی اصن اعتماد ب نفس نداره وجذاب ب نظر نمیاد

باور کن اعتماد ب نفس خیلی مهمه.وقتی طرز فکرت درباره خودت اینجوری باشه خودتو دوست نداشته باشی انتظار داری بقیه دوست داشته باشن؟

ب خودت برس  اعتماد ب نفس داشته باش یکیو میبینی اصن خوشگل نیس ولی اعتماد ب نفس داره همه میخوان ...

خب چیکار کنم خواهر .....هر چقدرم لباس بگیرم و به خودم برسم اندامم لاغر و کج کوله س درست نمیشه که

منم مث تو هیچیییی اعتماد بنفس ندارم میرم بیرون رفیقامو میبینم حالم از خودم بهم میخوره تصمیم گرفتم اص ...

منم واقعا افسرده شدم هر کی هم میاد سمتم بعد دو روز سرد میشه میره پی کارش واقعا خسته شدم😔

اندام ک دسته خودتته ورزش کن با ناز حرف زدنم که صداتو نازک و کن ادا و اطوار در بیار  بعدم بببن ب ...

لاغرم ....دیسک دارم ورزش کنم برای چاقی بدتر میشم  

فقط دماغم بزرگ بود اونم عمل کردم 

ولی پوستم تیره س😣😣

خب چیکار کنم خواهر .....هر چقدرم لباس بگیرم و به خودم برسم اندامم لاغر و کج کوله س درست نمیشه که

عای قربونه لاغری

من دارم زور میزنم از 52ب 40 برم

باور کن لاغر بودن خیلی جذابه

خودتون نمیفهمین

و اینکه یادت نره همیشه بقیه چن درصد تورو زیباتر از چیزی ک تو اینه هستی میبینن

ب پوستت برس صاف و صوفش کن

رژ بزن

با اعتماد ب نفس برو بیردن بگرد

خودتو بیخیال ب این مسائل بگیر خود ب خود پیدا میشن ادمایی ک خوششون بیاد از تو

یکم دورو و بر و نگاه کن ببین با چ قیافه هایی ازدواج کردن و خوشبخت شدن ب خودت امیدوار میشی