2821
2789
عنوان

سرکاررفتن؟

319 بازدید | 16 پست

بچه ها من چندروز قبل یه اگهی استخدام دیدم رزومه فرستادم و امروز رفتم برای مصاحبه شما ببینید شرایطش خوبه بنظرتون یانه. البته من بدشت امیدوارم که قبولم کنن بازم هرچی خدا بخاد. 

حقوقش روگفتن اداره کاریعنی با مزایاش به6تومن میرسه. بعضی ماهها هم شاید کارانه بدن کارانه هم مبلغش متفاوته از200تا2تومن

بیمه تامین اجتماعی داره ازروز اول و اینکه بیمه تکمیلی هم داره

ساغت کاریش چرخشیه مثلا یه روز از8صب تا4عصر و یه روزم از 2ظهرتا 10 شب جمعه ها هگ باید برم ولی فقط تعطیلی رسمی اگه باشه و شیفت برم بهم اضافه کارمیدن ولی جمعه ها اضافه کارنداره

اینم بگم من بشدت دنبال کارمیگردم چون واقعا هزینه هاخیلی شده بایه حقوق نمیشه زندگی کرد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مزایاش خوبه ولی اینکه هر ۷ روز هفته هست زیادی شاید خسته بشی یه وقتایی

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

شغل چیه؟

صندوفداری😬من خیلی دری خوندم چندتا شغلم مرتبط بارشتم داشتم ولی همشون حقوقا پایین بود واینکه حق ادمومیخوردن و توهین میکرذن. نمیگم صندوقداری بده اصلا ولی اینکه شبانه روز درس بخونی و اخرشم به چیزی که میخای نرسی یکم ناراحت کننده هست واینکه بقیه مسخره کنن بگن فلانی اونقدر درس خونداخرش هیچی نشد.

خوبه. ببین یه مدت که رفتی سرکار، خود بخود با ادمای بیشتری اشنا میشی و موقعیت های کاری بهتری هم سراغت ...

اره دقیقا منم به همین فکرمیکنم چون کارشم جوریه که با ادما سروکارداری. امید به خدا اگه قبولم کنن ایشالا میرم الان کلی وام داریم باید وام دیگم برداریم شوهرم کل حقوقش میره برای قسط ها و خرج خووه عقب افتادیم خیلی پس اندارم نمیشه کرد

مزایاش خوبه ولی اینکه هر ۷ روز هفته هست زیادی شاید خسته بشی یه وقتایی

اره خسته کننده که هست ولی از بیکارموندن بنظرم خیلی بهتره الان6ماهه بیکارم توی خونه خیلی حالم بده منی که اصلا تاحالااز کسی پول نگرفتم به شوهرم حتی خجالت میکشم بگم پول بده البته اونم پولاشو میده برای قسط و خرج خونه یا وسایل و لباس برای پسرمون

اره خسته کننده که هست ولی از بیکارموندن بنظرم خیلی بهتره الان6ماهه بیکارم توی خونه خیلی حالم بده منی ...

موفق باشی عزیزم

اتفاقا خیلی هم عالی

انشاالله برات پر برکت باشه 👍👌

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

اسی پسرت چندسالشه/؟ میزاریش خونه؟  منم شرایط شمارو دارم واس کار مردد هستم

پپسرم 3سالشه اولش میزارم پیش مامانم تا براش مهد پیداکنم. اونم ففط شیفتای صب شیفت عصر باشم باباش نگهش میداره حالاایشالا که درست بشه کار. بنظرم اگه شرایط رفتن سرکارداری برو استقلال مالی خییییلی مهمه

پپسرم 3سالشه اولش میزارم پیش مامانم تا براش مهد پیداکنم. اونم ففط شیفتای صب شیفت عصر باشم باباش نگهش ...

منم پسرم ۵سالشه.. فقط نگرانیم بابت اونه.. منم بزارمش مهد احتمالا.. واس صندوقداری چه مهارتی لازمه؟ نرم افزار خاصی داره؟

منم پسرم ۵سالشه.. فقط نگرانیم بابت اونه.. منم بزارمش مهد احتمالا.. واس صندوقداری چه مهارتی لازمه؟ نر ...

خودشون اموزش میدن اینجا جاهای دیگه رونمیدونم ولی چیز خاصی نیست من بانرم افزارهای مختلف کارکردم اینم فکرنمیکنم کارسختی باشه که از پسش برنیام. ایشالااگه به صلاحمه باهم تماس بگیرن. ببرش مهد از3سالگی باید ببری مهدعادت کنن تازه پسرشماکه سال دیگه باید بره پیش ایشالا