2777
2789
عنوان

مادربزرگ بد

1081 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من دوستم یک مادربزرگ دارع که خیلی بد جنسه مادربزرگ پدریشه مادربزرگش با اینا زندگی میکنه میگه سر سفره بهش گفتم فلان چیزو میخوری گفت نه ولی وقتی بابام گفت مادربزرگه گفته اره میخوام یاسمین به من نمیده فلان چیزو 😐درصورتیکه که دوستم خیلی مهربونه و صبوره میگه رفتارش با اون بده با دختر عمه هاش رفتار خوبی داره میگه همش مادربزرگه تو کارای که بهش مربوط نیس دخالت میکنه 

وقتی که دوستم جواب مادربزرگشو میده باباش دعواش میکنه همش دوستم میگه این همه جاش فلجه الا زبونش که مثل نیش ماره 

حالا به نظرتون باید چیکار کنه با مادربزرگش تا زبونشو ببنده و اونو اذیت نکنه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چاره ای نداره فقط باید تا میتونه ازش دوری کنه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
بهش محل نده تا بی افته بمیره باید تحملش کنه.. با مامانش چه رفتاری داره یعنی مامان دوستت

اگه منظورت اینکه رفتار مادربزرگه چجوریه که بین مامان دوستم و دخترشو دعوا میندازه

اکثرا خوانواده پدری اینجورین😒خوانواده مادری من انقد خوبن همه جوره پشتمن ولی بابام اینا کلا دیوونن😒

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
اگه منظورت اینکه رفتار مادربزرگه چجوریه که بین مامان دوستم و دخترشو دعوا میندازه

چه فتنه س. منم یه مادر بزرگ مادری دارم اسمش فقط مادر بزرگه خیلی بی رحمه باورت میشه سر جم دو سه بار دیدمش اصلا بی احساسه مامانم اینا رو ول کزذه پیش بابا مامانش اون موقع ها جوون بود رفته شوهر کرده بچه های اون شوهر دومش رو دوست داره اینام پیش پدر بزرگ و مادر بزرگشون بودن کلی سختی کشیدن تا ازدواج کردن 2 تا دختر 2 تا پسر.... خیلی بی رحمه 

با افتخار6 مین کاربریمه🤭🤭نگا به تاریخ عصویت نکن قدمت دارم ☺️😌😌