2777
2789
عنوان

مادرشوهر

375 بازدید | 22 پست

مادرشوهرم خیلی سیاست مداره 

هر کی نگاش کنه میگه وای خدا این زن چقدر سادس

ولی کاراشو زیر زیرکی انجام میده خودشو مظلوم جلوه میکنه،،سعی داره شوهرمو خونه خودشون نگه داره،ک به کاراش برسه فقط هم از شوهر من انتظار داره از بقیه دختر پسراش نه،،خسته شدم چیکار باید بکنم،شوهرمم طرفداره من نیست هیچوقت پشتم نمیگیره،،اونم آتو نمیده دست کسی همیشه مظلوم نمایی میکنه افریطه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از مادرشوهرتون هیچوقت پهلوی شوهرتون بد نگید.هیچوقت.مادر شوهر من خدای سیاسته اما همه فکر میکنن خیلی ساده اس .یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوید.اکر تعریف کنم شاتون سبز میشه اما من هیچوقت بدشو جلوی شوهرم نگفتم.

سلام از مادرشوهرتون هیچوقت پهلوی شوهرتون بد نگید.هیچوقت.مادر شوهر من خدای سیاسته اما همه فکر میکنن خ ...

من ب شوهرم گفتم اینجور رفتارایی داره تذکر بده بهش میگ ن مادره من از میه پیغمبر پاک تره سادس از رو ندونسته حرف میزنه

مال منم همینه مثلا ب هوای ما از شوهرش پول میگیره میگه برم برا بچه هام گوشت بگیرم با اینکه پدرشوهرم همیشه هفتگی چند کیلو گوشت میخره ولی تا ما بریم ب هوا ما کارتو میگیره بعد میره میخره شاید ی وعده اونجا باشیم اونم سه چهار تا تیکه گوشت و استخوان میندازه تو غذا بقیرم هل میده تو فریزر یا میده دختر بزرگش بعد میگه من برا شما غذا میپزم من ک پیرم نمیتونم بخورم.از همه بیشتر میخوره سر سفره هم ک میاد جلو جمع دو قاشق میخوره میره 

با چرب زبونی،،من ریاکار نیستم،،،حرسمم میگیره صبح تا شب اونجاس ولی پیش من نمیاد

خب شما هم خوشگل صحبت کن

ناز همسرت رو بکش 

بهش اهمیت بده 

بهش بگو منتظرتم تا زود بیای خونه و باهم ناهار بخوریم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
مال منم همینه مثلا ب هوای ما از شوهرش پول میگیره میگه برم برا بچه هام گوشت بگیرم با اینکه پدرشوهرم ه ...

دقیقاااا مادرشوهره منم هیچی نمیخوره سر سفره خودم میگفتم وای خدا این زن چطور زنده میمونه،،،ولی فهمیدم بهش یواشکی بعده ما غذا میخوره ناکس

من ب شوهرم گفتم اینجور رفتارایی داره تذکر بده بهش میگ ن مادره من از میه پیغمبر پاک تره سادس از رو ند ...

همون دیگه.نگو.شوهرتون هیچوقت مادر مقدسشان بد نمیشه فقط شما خراب میشید.اقا مادر شوهر من همه فکر میکنن فرشته اس.همیشه وقتی شوهرم نیست تکه هایی میندازه که  آدم تا ته میسوزه.اما اگر به شوهرمبگم میگه منظوری نداشته.سادس

الان صبح ساعت۷رفته اونجا نصف شب میاد پیشه من 

چرا چون مادرش ب بهانه های مختلف مظلوم نمایی کارایی واسش میتراشه پای بند خودش کنه،،،حتی یجوری با سیاست میگ سر کار نرو!ک پیش اون باشه

بخدا اینجوریم ولی همیشه خانوادشو ب من اولویت داده هوای منو نداره 

خب حالا اینبار بازم بهش محبت کن و تاکید کن ک منتظرشی بگو اگه نیای من هیچی نمیتونم بخورم 

بگو دوست دارم پیشم باشی 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️