2777
2789
عنوان

اگه قبول نشم چی😭😭😭

321 بازدید | 9 پست

خیلی استرس دارم تا نتایج بیاد...بچه ها انتخاب رشته مجازی سنجش دوتا دانشگاه احتمال زیاد دوتا کم یکی خیلی کم(دولتی) برام زده یکیشو ک دیگ باید بیارم نههه😭... بدبینانس بالاخره یا خوشبینانه😭

اونی که زیاد زده ۱۰۰ درصد میاری

حتی میگن احتمال متوسط هم بالای ۹۰ درصد احتمال آوردنشه نگران نباش

😁😏? 'How you doin                                                    ایرانِ آزادِ من🖤🕊
اونی که زیاد زده ۱۰۰ درصد میاری حتی میگن احتمال متوسط هم بالای ۹۰ درصد احتمال آوردنشه نگران نباش

انشالله خدا از دهنت بشنوه😢....خودت امتحان کردی تاحالا؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدا از دهنت بشنوه😢....خودت امتحان کردی تاحالا؟ 

نه من نزدم سنجش کلا

اگه خواستی رتبه و دانشگاهایی که زدی رو بگو بهت بگم احتمال قبولیتو

😁😏? 'How you doin                                                    ایرانِ آزادِ من🖤🕊

هرچی خیرته. نگران نباش. حتی اگه نشد دنیا به آخر نمیرسه. فقط مرگه که چاره نداره. وقتی فارغ التحصیل بشی کسی نمیپرسه کی قبول شدی 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله