2777
2789

پدر بی فکرم رفته کلی مهمون دعوت کرده واسه پس‌فردا گفتن میخان شب بمونن از مهمون متنفرم یه خانوادش 5 تا بچه دارن (بچه نیستن نوجوان و جوان) دارند  میخان شب بمونن اصلا فامیل نیست دوست پدرمه. چرا میخان بیان واقعا چه بی درک همه خانواده ناراضی ان😒😒😒😏 بعدش من با بچه هاشون راحت نیستم میخام وقتی اونا اومدن یکم پیششون بشینم بعد برم خونه پدربزرگم تا وقتی که رفتن کار درستیه

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

😐حالا مگه چی میشه بیان بچه کوچیک که ندارن خرج خونم ک شما نمیدی 

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐حالا مگه چی میشه بیان بچه کوچیک که ندارن خرج خونم ک شما نمیدی 

دوست ندارم مهمون بیاد چند ساعتی باشه خب اشکالی نداره از صب بیان تا شب بمونن همش باید تظاهر کنی وای چقدر داره بهت خوش میگذره😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

مامانت تنهایی اینهمه کار انجام بده؟

نمیدونم 😖😖 اون همه مهمون میاد دونفر ازشون کمک این کنن😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه هفته قراره ۸نفر بیان اونم دوست خانوادگی دو روزه خواب ندارم از فکر و استرس هر رورم باید ببریم ...

یه هفته بمونن؟😢درک میکنم آدم خودش میزبان باشه خیلی سخته 😩 😩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موندم چطور یکی بهشون تعارف میزنن ملت پا میشن میرن چتر شن خونه کسی

حدود دو هفته پیش 8 تا خونواده با 8 تا ماشین کلا 30 نفر رفتن سفر طرف شهر همسرم اینا 

بعد زنگ همسرم زدن که
اره ما اومدیم شهر شما امشب پلاژ تحویلمون نمیدن و فردا و فلان جایی رو معرفی کن بریم امشب بمونیم 

همسرم تعارف کرد که خونه پدرم هس میخاین برید ..

به خداوندی خدا قسم 30 نفر ادم شب رفتن خونه پدرشوهرم