2777
2789
عنوان

جاریم دیروز ی حرفاییی زد ک دلم شکست 💔💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 364 پست
اگه بچه رو نگه نمی داشتی همون  روز شوهرش میرفت دنبالش

دقیقا جاریه هم منتظر همین بوده برا همین با ایشون دعوا کرد ک چرا بچه رو نگه داشتی😅 نقشه هاش خراب شد

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …

من به این نتیجه رسیدم همیشه آدمایی ک خیلی مهربون و صبورن و زخم زبون به کسی نمیزنن بیشتر از همه عذاب میکشن واسه رسیدن به چیزایی ک دیگران مفت و مسلم به دست آوردن..ناراحت نباش منم زیاد حرف شنیدم ۲۰ ساله حسرت توو دلم مونده ک مامان صدام کنن💔

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون و خدا زده که همچین زندگی شیرین و آرومی داره !!

خیلی بیشعور بود ک این حرف و زد شما هم خیلی خانوم بودی ک جواب ندادی اگه تکرار کرد بگو عزیزم ای کاش خونه ی آدم بدون بچه باشه ولی آروم و پر محبت باشه نه میدون جنگ😊

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

کاش همون موقع جواب حرف زشتش رو می‌دادی واقعا حرفش خیلی احمقانه بود.از این به بعد با شوهرت هم هماهنگ باش برادر شوهرت با زنش بحث کرد نیارینش خونتون اینجور فقط خودتون بده میشین

بگردم برا قلب پاکت خواهر♥️🫂

خدا جوابشو میده اصلا باورم نمیشه همچین آدمایی باشن این قدر خشن

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

این حرف ها ناراحتت میکنه با این که میدونی کار بزرگی کردی؟

اون احمق واسه رسیدن به اهدافش یه بچه چند ماهه رو وسیله قرار داده خدا از همچین زنی نگذره

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه

آخی عزیز الهی خدا به همین زودی دامنت رو‌سبز کنه یه دوقلو سهدقلو بهت بده دهن همه بسته بشه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

اره بابا تو لیاقت نداری اون جاریت داره که بچه کوچیک مریضو ول میکنه میره😕

این چیزا اصلا ربطی به لیاقت و این چرت و پرتا نداره

به لیاقت بود خیلی از اینایی که پول ندارن نون بخرن و ده تا بچه میارن هم باید نازا میبودن

شما فقط بیماری و بیماری برای هر انسانی ممکنه اتفاق بیوفته چیز غیر طبیعی نیست 

انشالا که به زودی مادر میشی فقط بدون دلت خیلی پاکه🤍

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
حرفی که زده خیلی خیلی بد بوده و چوبش رو میخوره عزیزم اماااا یه چیزی رو راست گفته نباید بچه رو نگ ...

اخه میگه بچه مریض بوده 

منم بودم نگه میداشتم بچه که اهرم فشار نیست گناه داره طفل معصوم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

میگفتی نه تو لیاقت داری که بچه ۴ ماهتو گذاشتیو فرار کردی

خیر نبینه که دل مهربونتو شکسته انشالله خدا جوابشو بده  

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!