2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین

196 بازدید | 14 پست

13شهریور پریود شدم هنوز پریودم تموم نشده چیکار کنم خیلی میترسم توروخدا واسم دعا کنید که تموم بشه خییییییییییییییییلی میترسم که تموم نشه یکسال قبل 8مهر پریود شدم قطع نمیشد مجبور بودم مفنامیک اسید بخورم مشکل معده روده دارم نمیتونم داروهای استروییدی بخورم همش دارم گریه میکنم مامانم میگه توبااین گریه هات هم منو نابود میکنی هم خودت توروخدا برام دعا کنین بیاین باهم حرف بزنین

برو دکترررر

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم ان شاءالله درست میشه نگران نباش باور کن منم دو هفته پیش دوشنبه یا سه شنبه عادت شدم تازه ا ...

سلام کاش پریود منم زودی تموم بشه مال من همیطو میاد اصلا رنگش عوض نشده هیچی ببخشید اینجور میگم بخدا پارسال یه بلاهایی سرمان و خانواده ام اومد که هنوز بیچاره مامانم همه خانوادمون داریم تاوانش تا الان داریم پس میدم خییییییییییییییییلی میترسسسسسسسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ان شاءالله خوب میشی نگران نباش همین نگرانی حالتو بدتر میکنه 

خسته شدم بخدا دیگه بریده ام نا ندارم دلم واسه مامانم خیلی میسوزه  توروقران واسم دعا کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام کاش پریود منم زودی تموم بشه مال من همیطو میاد اصلا رنگش عوض نشده هیچی ببخشید اینجور میگم بخدا پ ...

عزیزم شاید مشکل رحم داری خبر نداری هر وقت پاک شدی برو دکتر یا سونو شاید رحمت مشکل داره ان شاءالله خوب میشی نگران نباش عادت من اول مثل لک بود یعنی بیشتر شبیه لکه بینی بود خونرزیم خیلی کم بود چند روز بعدش شروع شد