2777
2789
عنوان

ریزش مو

73 بازدید | 7 پست

سلام خانوما میخواستم بپرسم کسی راهکاری برای ریزش مو رو تا حالا امتحان کرده و جواب داده باشه؟ ممنونم میشم اگر بهم بگید

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص هیرویت بخور کلا ریزش قطع میکنه 

سلام متشکرم عزیزم🌸،شما امتحانش کردید؟اگر فقط یک جعبه اش رو مصرف کنیم کافیه؟ 

به این خاک و پرچم، سلام نظامی🫡🇮🇷✨💚درد را انسان بى هوش نمى كشد؛ انسان خواب نمى فهمد؛ دردرا انسان با هوش و بيدار مى فهمد، راستی، دردهایم كو؟ - شهید عباس دانشگر

سلام متشکرم عزیزم🌸،شما امتحانش کردید؟اگر فقط یک جعبه اش رو مصرف کنیم کافیه؟ 

سلام عزیزم 

بله امتحان کردم عالی بود

یکی دو دوره مصرف کنید 

ویتامینه و زینک 

ضرر نداره اگر زیاد هم مصرف کنید 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
من بعد  کرونا موهام داغوووون..مشت مشت میریزه..انقد وحشت کردم..هیچیم درمانش نکرده

من که شنیده بودم روغنن نارگیل خوبه دارم استفاده میکنم فعلا خیلی نگذشته برای همین نمیدونم مؤثره یا نه

سلام عزیزم  بله امتحان کردم عالی بود یکی دو دوره مصرف کنید  ویتامینه و زینک  ضرر ...

ممنونم عزیزم،😊هر وقت تونستم تهیه اش میکنم امیدوارم اثر کنه