2777
2789
عنوان

قد بازیگران

2102 بازدید | 18 پست

از نظر تون قد بازیگران رو چه طور محاسبه میکنن مینویسن تو سایت ها؟

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

از خودشون میپرسن 😐

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرشون حدسی هستن قد حدودی بعضی بازیگر ها هم خودشون بعدش تایید با تکذیب میکنن

آخه بعضی هارو نوشته ۱۶۲ یا ۱۶۴ عدد های رند نیست که مثلا بگیم حدسی است خب کسی که حدس زده میتونه ۱۶۴ رو بزنه ۱۶۵

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
حدس میزنند☺️اغلب هم اشتباه هست 🤦

مثلا قد ساناز سعیدی یا مینا وحید ۱۷۵ است واقعا هم بهشون میخوره 

نه عزیزدلم ساناز سعیدی کوتاه تر هستند ..حدود ۱۶۸ _  مینا وحید رو ندیدم

ساناز سعیدی که خیلی بلنده چه طور شما میگید ۱۷۵ نیست؟😳

چون خودم ۱۷۵ هستم و ایشون از من کوتاه تر بودن 

از نزدیک دیدین شون؟