2777
2789
عنوان

اسلیو معده

458 بازدید | 12 پست

دوستا من میخوام اسلیو معده انجام بدم خیلیا بهم دکتر میترا معنوی معرفی کردن با چند نفرم که پیشش جراحی کردن صحبت کردم راضی بودن ولی باز دنبال دکتر میگردم که با خیال راحت یکی که کارش واقعا خوب باشه انتخاب کنم تو تهران کسی میشناسید؟ تا اینجا که دکتر معنوی قطعی شده ولی می خوام باز بیشتر بگردم

من دکترتونو نمیشناسم اما مادرم پیش دکتر مهدی هاشم آقایی چند ماه پیش عمل کرد باربی شده   
حتما کاراشونو ببینید این پیج اینستاشون
آدرس: تهران، سعادت آباد،خیابان سرو، خیابان رضایی بخشایش، کوچه بهار پنجم، پلاک20/6، طبقه دوم، واحد6

تلفن : ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

عزیزم دکتر سید مهدی جلالی برای اسلیو معده خیلی معروفه تو تهران کارش واقعا عالیه من با دوستم رفته بودم چندماه پیش مطبشون خیلی ها خانوادگی اومده بودن اونجا یعنی طرف عمل کرده بود دیده بودن انقد خوب شده بعد دخترخالشم آورده بودن همونجا عمل کنه از عملاش خیلی راضی بودن همه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرمم پیش دکتر اسلیو کرده خیلی راضیه اسمشون رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن

شماره تماسشون : 09384609212

www.fitteb.com
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)

عزیزم من بعد از اسیلو تونستم ده کیلو کم کنم به راحتی و بدون سختی خب خیلی راحت تره ولی عوارضم داره و باید حتما پیش دکتر کاربلدی بری. من دکتر میترا معنوی رو می دونم خیلی خوبه

خواهر شوهر من 110 کیلو بود .. همه جوره هم بیماری گرفته بود بنده خدا از دیابت بگیر تا.... ولی پیش دکت ...

جدی کارشون خوب بود؟ منم برای مادرم پیششون وقت گرفتم که عمل اسلیو کنن.. انشالله که خوب میشه.. شنیدم دکتر ناصر ملک پور خیلی دکتر خوبیه

خواهر شوهر من 110 کیلو بود .. همه جوره هم بیماری گرفته بود بنده خدا از دیابت بگیر تا.... ولی پیش دکت ...

خداروشکر واقعا. منم پیش دکتر ناصر ملک پور وقت گرفتم. رفتم مطبشون خیلی شلوغ بود... اکثر بیمارا هم راضی بودند. انشالله منم اسلیو می کنم و لاغر میشم