2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز رو که لازم نیست توضیح بدی فقط موضوع _مدل مفهومی_فرضیه ها_نمونه و جامعه آماری_روش تجزیه و تحل ...

اره اینا رو فقط آوردم توی پاور

وگرنه خود پایان نامه ۱۰۰ صفحه ست😂😂

مگه قرص پروپرانولول خواب آووره؟؟، آخه اولین باره میخوام بخورم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اره اینا رو فقط آوردم توی پاور وگرنه خود پایان نامه ۱۰۰ صفحه ست😂😂 مگه قرص پروپرانولول خواب آوور ...

آره ولی همون موقع خوابت نمیگیره که ولی تنها این قرصه که اعتیاد آور نیست

من پاورم فکر کنم هشتاد صفحه بود بعد مسئول پژوهش که اونجا بود گفت چه خبره چرا انقدر پاورت زیاده ولی همون اول استاد راهنما گفت فقط اینا رو توضیح بده بقیه پاورو ول کن

اره اینا رو فقط آوردم توی پاور وگرنه خود پایان نامه ۱۰۰ صفحه ست😂😂 مگه قرص پروپرانولول خواب آوور ...

آخه یه نفر سه تا قرص خورد سر جلسه دفاع ‌...بعداً گفت رفتم خونه کاملا بیهوش شدم

آره ولی همون موقع خوابت نمیگیره که ولی تنها این قرصه که اعتیاد آور نیست من پاورم فکر کنم هشتاد صفحه ...

ااووه چه خبره چقد زیاد پاور دفاع کلا ۲۰ تا ۴۰ اسلاید باید باشه

جلسه دفاعم ساعت ۳ کی قرص بخورم؟؟

ااووه چه خبره چقد زیاد پاور دفاع کلا ۲۰ تا ۴۰ اسلاید باید باشه جلسه دفاعم ساعت ۳ کی قرص بخورم؟؟

نیم ساعت تا یک ساعت طول میکشه تا قرص اثر کنه من که یه ساعت بعد از اینکه تعیین کرده بودن دفاعم شروع شد ناظر جلسه نیومده بود گیر افتاده بودم

نیم ساعت تا یک ساعت طول میکشه تا قرص اثر کنه من که یه ساعت بعد از اینکه تعیین کرده بودن دفاعم شروع ش ...

چه بدشانسی

خیلی بده دیر کنن آدم بیشتر استرس میگیره

چه بدشانسی خیلی بده دیر کنن آدم بیشتر استرس میگیره

خدا رو شکر آنلاین بود دفاعم من حوصله نداشتم یه روز قبل دفاع بجای درس خوندن میوه شیرینی بخرم بعد یه نفرم با خودم ببرم هی مواظب رفتار اونم باشم که یه دفعه آبروم نره

خدا رو شکر آنلاین بود دفاعم من حوصله نداشتم یه روز قبل دفاع بجای درس خوندن میوه شیرینی بخرم بعد یه ن ...

خداروشکر

آره منم وگرنه یه کلی هزینه باید میکردم لپ تاپ میبردم

اونم توی شهر غریب

خداروشکر آره منم وگرنه یه کلی هزینه باید میکردم لپ تاپ میبردم اونم توی شهر غریب

آره آنلاین خیلی بهتره با این وضع اینترنتا هم خیلی از سوالا رو نمی تونن بپرسن زود تموم میشه

به این فکر کن هفته ی دیگه این موقع از همه چی راحت شدی ....حالت خوب میشه ....استرست میره

آره آنلاین خیلی بهتره با این وضع اینترنتا هم خیلی از سوالا رو نمی تونن بپرسن زود تموم میشه به این ف ...

آره بخدا یک سال درگیر استرس این پایان نامه بودم 

واقعا رها و آزاد میشم😅

آره بخدا یک سال درگیر استرس این پایان نامه بودم  واقعا رها و آزاد میشم😅

خیلی سخته میدونم عزیزم درکت میکنم ... مخصوصا این زمانبندی که برای هر چیز می زارن برا تایید موضوع و تصویب پروپوزال آدمو دیوونه می کنه من که انقدر استاد راهنمام با هام بد رفتاری می کرد همش از دستش گریه می کردم می دونستم هم چه جور آدمیه ولی مجبور شدم باهاش پایان نامه بگیرم کس دیگه ای نبود آخه همه ظرفیتاشون پر بودن

خیلی سخته میدونم عزیزم درکت میکنم ... مخصوصا این زمانبندی که برای هر چیز می زارن برا تایید موضوع و ت ...

آره دقیقا خیلی سخت بود

حتی همانندجویی هم ۳ بار گرفت تا اوکی شد

وای من تنها شانسی که آوردم دوتا استاد راهنما خوب بودن و دوتاشون بیشتر من کار کردن 

حتی مبحث آماری بلد نبودم استادم شماره یه دانشجو داد برام انجامش داد

ولی بعضی استادها اصلا جواب دانشجو نمیدادن