2777
2789
عنوان

عاخه بنظر شما این منطقیه؟

85 بازدید | 10 پست

عقدم شوهرم بهم میگ چرا ب زن همسایه بغلیتون سلام نمیدی ولی ب شوهرش سلام میدی،خب من دو سه دفه ب زنشون سلام دادن ولی جواب سلام ندادن الان چهار سالع ک تو این محلن و کلن ب قصدی هم سلام نمیدم با یسری همسایه هامونم ک شاید نزدیک دوازده سال همسایه ایم حالا شوهرم بهم میگ تو نباید سلام بدی ب همسایه هاتون حتمن تو ازون مرد خوشت میاد ک ب خودش سلام میدی ولی ب زنش نه منم انقد داغ کردم سر این حرف ک قط کردم گوشیو😪 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خیلی غیر منطقی گفته خب یک سلامه دیگه من خودم مقیدم به این چیزا. ولی به نظرم یک سلام چیزی نیس ...

خب عاخه واقنم از بچگی ب من یاد دادن ادب حکم میکنه ادم با کسی ک میشناسش و وقتی بزرگتره باید سلام کرد و الان نزدیک دوازده سال با همه همسایه ها چ زن چ مرد سلام احوالپرسی داریم حالا این همسایه ای چهارسال تو این محلن زنش چنبار جواب سلام نداد منم خب دگ سلام نکردم و اول ک اومده بودن اینجا حتی جفتشون اول سلام میکردن ک جا بیفتن بعدش دگ منم چون بزرگتر بودن از من سلام دادم حالا شوهرم بهم میگ تو حتمن از اون اقا خوشت میاد ک ب خودش سلام میدی ولی ب زنش نه ببین من واقن همسایه برام مهم نیس ولی فکری ک راجبم میکنه اذیتم میکنه و اولین بارم نیس این طرز فکر راجب من😭 

خب عاخه واقنم از بچگی ب من یاد دادن ادب حکم میکنه ادم با کسی ک میشناسش و وقتی بزرگتره باید سلام کرد ...

یکم به رفتاراش بیشتر دقت کن 

و حتما قبل عروسی با چند تا مشاور خوب مشورت کن

چون اگر اهل سوظن باشه باید یک فکر تازه بکنی برای زندگیت. 

چون حتی ادمای مذهبی ام به این چیزا ایراد نمیگیرن 

من حتی با شوهر دختر عموم خیلی گرم سلام احوال پرسی میکنم چون همیشه با اینکه بزرگتره به پای من بلند میشه خیلی مودبه ولی با دختر عموم معمولی ام خب این واقعا دلیل نمیشه حالا اون برای من فرق کنه تا حالا حتی دخترعموم نگفته چرا؟ چه برسه بقیه

یکم به رفتاراش بیشتر دقت کن  و حتما قبل عروسی با چند تا مشاور خوب مشورت کن چون اگر اهل سوظن ب ...

سر خیلی چیزا من درگیر بودم باهاش خیلی دلم گرفته هیچکس درکم نمیکنه حتی پدر مادرم هربار حقو میدن ب اون و میگن خب راست میگه خب تو خودتو درست کن خب منم دوس ندارم واقن این روند از زندگیمو مذهبی ام نیست و اینکه دقیقن ادم از کسی ک ادب ببینه ادب نشون میده در برابرش اینکه راجب ادم فکر ناجور کنی واقن دل ادم میشکنه

2790
2778
2791
2779
2792