2777
2789

دوستان اونایی که منو میشناسید من تا حالا رفتم تاپیک کسی الکی فحش بدم و توهین کنم ؟ منه بیچاره سرم تو لاک خودمه و سرگرم دغدغه ها و مشکلات خودمم .ولی بعضی تاپیکام یه عده معلوم الحال اومدن پریدن بهم و توهین کردن بعد من بدون توهین گفتم برو از تاپیکم بیرون طرف مونده و بیشتر توهین کرده آخرش نی نی یار زده تاپیک منو قفل کرده یا ترکونده و منم تعلیق کرده .مشکلتون با من چیه آخه؟ با من فقط اینجوری هستین؟الان تاپیک داغ ترین ها رو دیدم طرف اومده هرچی فحش و بدوبیراه تونسته به همه و استارتر گفته عکس استارتر هم اسکرین گرفته و گذاشته بعد فقط اومدین یه تذکر بهش دادین و رفتین ؟دوستان کیا از عملکرد نی نی یار شب ناراضی هستن لطفا بگید تا من این تاپیک رو برای مسئولان سایت بفرستم .

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

نمیشناسمش ولی نی نی یار پنج رو دوست دارم .تو که خوبی من دوستت دارم چرا تعلیق .خودت خوبی

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا ی عده خودشون ی تیمن.. بدون هم یتیمن... اصلا هویتشون نامعلوم ِ.. الکی دنبال بهانه هستن و ذهنشون مریض و دنبال لغو کاربری بقیه.. کلا عروسی دوست دارن.. وقتی یکی لغو میشه ب ناحق..  در ماتحتشون دایره تنبک شروع میشه

منم از عملکرد هیچ کدوم راضی نیستم

ی مدتم نیومدم انقدر ناراحت بودم.... 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

حرص نخور عزیزم. سر من هم همین بلا ۲ مرتبه اومده. واقعا نمی دونم چرا اینکار میکنن، اما فکر کنم چون در جریان تمام ماجرا نیستن و کل تاپیک از اول مشاجره دنبال نمیکنن، گاهی تصمیماتشون اشتباه میشه