2789
عنوان

بارداری

229 بازدید | 5 پست

سلام به همه اونایی که بیدارن یه سوال من ماه قبل چشمامو لیزیک کردم و دکتر قرص گاباپنتین بهم داد که مسکن باشه الان که باس پریود بشم پنج روز دیر کردم،اصلا هم شک به حاملگی ندارم میشه از عوارض قرص ها باشع

خدا ممنون که باهات درد دل میکنم و تو منو محکم بغل می‌کنی😭حسین جان نام تمام پسرانت را علی بنهادی ،ای به قربان دل بابایی تو❤️

غیر ممکن هم نیست

من ۶ماه پیش یه ورق قرص آهن روزی یدونه خوردم، پریودم دو هفته عقب افتاد

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
غیر ممکن هم نیست من ۶ماه پیش یه ورق قرص آهن روزی یدونه خوردم، پریودم دو هفته عقب افتاد

اره منم نگران بودم چطور نشدم حالا تو تبادل عزیزان دیدم که این قرص باعث تاخیر پریودی میشه 

خدا ممنون که باهات درد دل میکنم و تو منو محکم بغل می‌کنی😭حسین جان نام تمام پسرانت را علی بنهادی ،ای به قربان دل بابایی تو❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره منم نگران بودم چطور نشدم حالا تو تبادل عزیزان دیدم که این قرص باعث تاخیر پریودی میشه 

آره نگران نباش

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir